JJ keby nešiel do boxov undercutne ho max, nemal pneu jedine medium čo už
“Načuřený” je Maxův defaultní stav. Jak dlouho sleduješ F1, že ti tohle uniká?
mrtve hardy na ktorých bol asi 15 kôl ?
ty si odbornik, nie ja, ja len fandim
mclaren Orange war
McL hraje debilní hru tady s tím, je to hnus od nich
trapny chlapec ten Norris
U iného jazdca by to všetci brali ako vyplakávanie. U Vestapeppana to je všetko ok a presne takto to má.byt
jenže tu pozici vytvořil nesmyslně McLaren
15 kôl na hardoch → pit a dalších 30 má dať na medium , na to nemusím byť odborník, aby som videl, že to je klasický kosoštvorec od Ferrari
Lando za to moc nemůže, to ■■■■■■■■ idioti v McL …
Není fér chtít po Norrisovi, aby Piastriho pustil, nemá k tomu žádný důvod. Piastri mu pozici nedal, tak mu ji nemusí vracet, týmová rozhodnutí nejsou jeho věc. Ale možná to udělá, uvidíme, Max by to neudělal určitě.
za co nemoze? ze mu kazu ho pustit a on vyplakava, ze nie?
mas pravdu, mali si nakreslit nove Hardy
Jenže on nefňuká. On vynadal vlastnímu inženýrovi, jako kdyby byli otec a syn. Vy jste to zbabrali a já to teď musím dávat do pořádku.
ale v minulosti to urobil X krát. Proste byť piastrim to v poslednom kole odstavím čus tak majte Norrisove body, ked ma nepotrebujete. Nič mu urobiť nemôžu
kedysi pilot zastavil a prenechal monopost kolegovi, tak ako prikazal tim. Dnes vyplakavaju ako deti
Boze nech uz daju v McLarene Norrisovi pokoj s tou TR.
No teď to řekl přesně, tak měli vzít Oscara jako prvního. Proč on má řešit co nezavinil.
Uplny suhlas. Vobec nechapem, co tam Mclaren robil, ich argument, ze bolo treba pokryt Hamiltona je nanajvys smiesny.