“Once you get to Lando”, to ma podobny vyznam ako Ficove, “na Ukrajinu ani naboj, okrem komercnych dodavok.”
Tak Norris za to nemoze. Vyzadovat od Norrisa prepustit poziciu, ked ma 3,5s naskok, je absurdne. McLaren to dovrzal, naco posielal Norrisa ako prveho do boxov, ked nechceli poskodit Piastriho?
A Piastriho pripadne vitazstvo bude tiez uzasne, ked ho Norris z jasne vitaznej pozicie bude pustat.
Uplni sasovia.
trhej Maxi
však Max ich ofúkne ako nič, sekunda na kolo Tragédi vo Ferrari ako vždy
ja nehovorím ale undercutli ho. Ako ferrari v 2019 Singapur Leclerca Vettelom. Toto sú PR vraždy a ked im Oscar zdrhne sa ptm nemôžu sťažovať alebo nebude tímový hráč
Nepustia ho pred Norrisa. Povedali to, aby sa Oscar snazil a aby obaja sli na maximum - obranili sa pred Maxom a Hamiltonom - v realite ho ale aj tak Oscar nedozenie.
však sú v both lose lose situácii, posrali to oni a pekne. Nechápem koho chceli pokryť, ked Lando vyšiel 5 sec pred hamom
Hmmm, Oscar stahuje nebo Lando zvolňuje …
Zalez Alzáku
41+69+195198479845156516849849716516519498156165165
Už dvakrát spravil chybu
hezky ses vybarvil flamere
helmut uz asi maxovi tie nocne stinty v iRacingu zatrhne
to taky, když David bude chtít
Tak, teraz je spravny cas na safety car Kde je nejaky Zhou, Sargant alebo Tsunoda, ked ich treba?
perfektná stratégia, očividne sa hodíš k tomu Ferrari, máš podobné čítanie situácie
Verstappen už pení lebo nieje 30 sekúnd prvý . xD
jj na mrtvych pneu?
Hamilton by mal Leclercovi davat DRS, podobne ako tom robil Sainz v Singapure minuly rok.
Moj nazor je taky, ze McLaren jednoducho s vidinou sampionatu uprednostnil Norrisa a teraz to alibisticky hraju na to, ze mu vsak prikazali prepustit poziciu s vedomym, ze Norris neposluchne.
Nakoniec sa vyhovoria na to, ze timova rezia vzhladom na bliziaceho sa Verstappena neprichadzala do uvahy.