tu sa ukazujú skalný F1 fanatici… 90% komunity fóra spinká 
zachvílu tu prídu ako všetko vedia
tu sa ukazujú skalný F1 fanatici… 90% komunity fóra spinká 
zachvílu tu prídu ako všetko vedia
Nie len ma nezaujíma fórum o 4 ráno. Nebyť nekompetentnej pit wall, tak LEC je na pódiu. A LeMans v noci je zábavnejšie ako toto.
náhodou štart bol perfektny
to je asi tak všetko 
Proc, klidne jsem si mohl taky pospat, zbytecny zavod.
to je 90% zavodov F1 … preto sa to aj vo svete prezýva že je to boring … radšej sa sleduju ine kategorie racingu
Kdyby byl aspon hodnotny souboj o win.
Já bych vzal Albu Larsen nebo Aurelii Nobels.
Larsen ukázala, že je hodně šikovná, kdyby dostala nějakou lásku a podporu od továrního týmu, tak příští rok může být hodně vysoko. Jezdila moc moc pěkně.
AKTUÁLNÍ ZPRÁVY
FIA PRÁVĚ TEĎ V GARAŽI MCLARENU. Norrisovi hrozí diskvalifikace.
dôvod? a zdroj situsi? …
Nedostatek paliva?
Jako tipnul bych si, ale nevím. Jo Bauer je tam u McLarenu na kontrole a vše zakryli plachtou. @trill jen aktuální zprávy na twitteru.
Zdroj je DAZN ESP, McL má technickou kontrolu v garáži (celá technická delegace), má jít o nedostatek paliva, proto ten lico na konci
VER je taky vysetrovany.
No nepamatuji situaci, kde by bylo tohle podezření a nakonec nebyla DQ
okej idem pozriet twitter diky chlapci
pochybujem že nor bude mať dsq… je to brit

No uvidíme, byl by to velký zvrat pro celý MS
čítam že sú tam lebo ho treba len odvážiť nič viac… no uvidíme som zvedavý
Kimi je celkom pán, klobúk dole
, zaslúžene jazdec dňa.
Vidno, keď dáte Maxovi monopost na úrovni McLarenu, že kto je momentálne najlepší jazdec na rošte. 
Lando mal zase mierny “brainfart” moment, ale zase sa mohol spoľahnúť na lepšie šetrenie pneu od McLarenu, čakal som, že na konci zatlačí, ako to býva zvykom pri McLarene a dostane aj Maxa, ale evidentne mu ten McLarene žral viac, ako bolo treba. Hentie patetické grafiky, ktoré F1 prenos ukazoval, že “Max has still a chance to win the title”
, bič plíz, zase robia zbytočný hypetrain, ako to majú Amíci vo zvyku, Lando ďalšiu VC v Katare vyhrá s prstom v nose a stane sa šampiónom (či zaslúženým, to je trocha diskutabilné, ale bude mať najviac bodov, tak budiš, už to bolo evidentné, keď McLaren získal druhý PK po sebe).

Celkom trefný komentár na úvod od DC 
No odvažuje se právě i skrz palivo, úplně stejně to bylo s Vettelem v Maďarsku 21