Nepatří, většinu drží Stroll
Takže vyhodí Cowella pro nedorozumění mezi ním a Neweym a vezmou Hornera, co způsobil odchod Neweyho z RBR? Geniální
Horner to nebude, když jo, tak s ostudou se tu budu muset omluvit
Trvám na tom, že Horner a Adrian již nemůže opět patřit k sobě, popíralo by to premisy Adrianina odchodu z RedBullu.
to nie je oficialne ze spôsobil jeho odchod, za prve sú to len nepotvrdené nepodložené konšpiračné teórie, za druhé ak sú náhodou pravdivé, tak to newey určite nedopustí aby prišiel
Nakonec byl Newey ten, co rozvrtatil RBR a utekl. 
V Aston Martinu to říkají jasně: „Tým se nebude zabývat spekulacemi a fámami.“
… to zní jako že Cowell opravdu dostal padáka z jeho funkce.
Nějak si asi nemůžu vybrat
Vyplatit Flávia pls 
Zak Brown POTVRDIL novinářce AP Sports, že OBA jezdci byli diskvalifikováni.
To přece neznamená, že Stroll nemůže mít od Aramka peníze půjčené.
Nevi nekdo jak to vypada s Puffem?
Víte co je vtipné? Z posledních xx závodů jsem neviděl live právě jenom sprint v USA a dnešní GP…a oba dopadli pro McLaren tragicky.
Tak já se příště taky nebudu dívat, aby to pak bylo ještě zajímavější 
Já závod zaspal, každopádně asi jsem o nic nepřišel, po zavodní diskvalifikace vše zastínila a je to celkem rána, která muže Landa znejistit a teď může rozhodnout i nějaká nespolehlivost. Když už má být drama, tak ať to Verstappen v posledních zavodech Norrisovi pořádně znepříjemní.
Lando po vítězství pro titul sahal už oběma rukama, teď už tam má jen tak 2 prsty. Furt je na tom nejlépe, ale … .
No viděl jsem ten jeho start, to se zase nepovedlo. 
Ale Kimi z P17 na P3, nice 
Ale to netrestanie Lawsona po trestani Oscara z minuleho vikendu uz bola dost silna kava… a najlepsi je Mclaren, ze mu to je uplne jedno, ze komisari prakticky systematicky vyrazuju Oscara z boja o titul… Musia sa ho zastavat dokonca superi z inych timov… Vzdy ked sa stalo nieco Landovi, tak Brown a Stella perlili a kopali preventivne do RedBullu, este aj Oscarovi povedali aby ho pustil, neutocil na neho, ci nahodou ho neporazil strategiou, a ked ide o Oscara , tak im to je uplne jedno…
Právě jsem se dodíval a zírám na článek, že McLareny jsou DSQ.
Každopádně Max famózní výkon.
“clearly Verstappen has been mesmerising this season, perhaps more so than in his 2023 dominance, but just in a very different way”
Ty tu chces koho oblbnut ? Ved ma najrychlejsi monopost od minulej VC po vymene motora. Teraz vysiel z boxov na bielych a hned Russellovi na zohriatych usiel… Tu ani neskusaj zase trepat tie minulorocne kraviny ze ma ledva monopost, ako je McL ked je uz davno pred nimi…
Praveze kvalitu vidno na mokrej trati, tam sa mazu tie rozdiely a ukazuje sa kvalita jazdca a tu ukazal v Q prave Norris.
Vieme, ze Verstapen si zasluzi tituly akzdy rok, on je ten chudacik co to vydrel na tretom najrychlejsom monoposte ako vzdz proti silnejsim monopostom 
Strasne citat, co sa tu z neho za nadclovek robi a Pepa ked spusti v tom studiu o tom, ako je cele startove pole z neho zdeptane. trosku sa mu nedari uz tam hlada problemy na monoposte… FUJ