Jestli si vzpomínám správně, tak Seidl v posledních létech rotoval do McL, pak do Audi a teď do Astonu. Hotový turista.
Píše se že má být propuštěn.
Pochválil Alonsa, a Lance to řekl tátovi
Nebo až teď zjistili že má křivý zuby 
Jestli vyhodili Cowella, tak je AM mrtvej projekt
To jsi mě vůbec neuklidnil 
Ok, teď čtu, že je to spekulace nějakého maďarského webu, co to převzal další web. Vychází z toho, že odešlo 7 techniků z F1 týmu do WEC programu AM. Nic víc se tam nepíše
Snad je to mimo.
No jako důvod tam píšou, že si starej Stroll řekl, že je dobrý vyhodit Cowella potom co se u 7 inženýrů přesunulo na WEC, to teda pochybuji, že je to pravda
V Astonu sice jsou peníze i vybavení, ale starý Stroll se nejeví jako člověk se kterým se dá snadno vyjít. Aston určitě bude tým ve kterém je největší rotace inženýrů a projevuje se to i na současných výkonech.
Jsem hodně zvědavý jak dlouho se Strollem vydrží Adrian a Honda.
No jestli to Aramco koupí za ty 4 miliardy od Strolla, tak asi dlouho
Tohle se mi jeví jako docela reálná možnost. Jen ta cena nepasuje.
…žeby ,McLaren,k.o.,obaja piloti,🫣:racing_car:
MEZI NEWEYEM A COWELLEM DOŠLO K NESROZUMĚNÍM
BBC ANDREW BENSON
… to mě též napadlo. To jediné by dávalo smysl, ale je to nečekaná špatná zpráva, jestli to tak je.
Jak to, že ne? Už letos v Saudské se psalo o tom, že to chtějí odkoupit za 3 miliardy, a hodnota roste
Počkej, takže Norris neměl ani palivo ani nesplňoval desku a vyřeší to jeden trest?
Počítám že jo. Diskvalifikovat můžeš jen jednou 
No to je jasný, ale přece by měl být postih za dvě porušení …
Jestli jsi reagoval na mě, tak si stejně myslím, že většina Astonu patří Aramku už teď.