LIVE: Veľká cena Las Vegas 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, ale za mě byly 4 závody, který byly úplně mimo. Rakousko, Maďarsko, Austin a Mexiko

2 Likes

Ta tvoje spokojenost by se dala jen krájet. Příště se nepleť do cizich konverzací, když neumíš čist.

2 Likes

Inak skúmal som rádiá a Carlos sa žiadal do boxov, ale nidky nedostal potvrdenie, že má ísť, takže to ide aj an jeho vrub, že išiel sám od seba

1 Like

Aston taky má plán a nějak to nevychází.

Mám budík na 7 a je 10.
Supr. :sob:

1 Like

… a proč ho nedostal? Se na něj celkem vytentovali viď :smile:

1 Like

To jsem nevedel. Uz jsme so rikal ze tam Fred zacina mit binec jako Mattia.

Já měl budík na neděli 6:45, stále mám na mobilu info že budík bude v neděli 6:45. Nechápu to. Naštěstí jsem se vzbudil v 6:49, měl jsem kliku. Ale ten budík mě zradil již po několikáté, budu si na to muset posvítit a asi to vyřešit nějakou appkou.

1 Like

Koukám, že si asi VC pustím zpětně. :sunglasses:

Ja ? Ja nie ale viem o jednom 7x MS a jeho fans ktorí určite majú ten problém

V čom? Že si jazdec sám od seba vojde do pitlane?

Lebo zrazu, keď potreboval tak bol rýchlejší ?

Neviem skúsila som to pozerať sa to volá ? Aj s vysielačkami aj s onboardom …presne tam zaznelo, že to manazuju a nech uberie z toho ako začal. Plus tam niečo riešil s volantom pár kôl presne keď Lewis bol zrazu o sekundu rýchlejší písala som to tu počas pretekov.

Lewis si za to môže sám…a Mercedes dnes bol tak rýchly že dať na pódium bola povinnosť ! Zvyšok bol ďaleko za nimi.

Russell odjazdil dokonalý víkend a tvrdiť po ňom, že Hamilton bol lepší je dosť oriešok.

Lewis musel ísť rýchlo a riskovať gumy …George nie pre neho išlo najmä o gumy.

Takže porovnávaš mačku a psa…

1 Like

Co resis? Gratulace. George bezproblemove vitezstvi. Uzij si vitezstvi toho tveho. Nikdo tam tento vikend na nej nemel.

3 Likes

Já si říkal kam se ztratil Ocon :smile:
image

3 Likes

Tak si dal drive trought penalty dobrovoľne

2 Likes

trepes ■■■■ ky konspirujes ako pravy dezolat

Vážně jsi projel Emilův titul?
Závod byl zajímavý, tak si dej aspoň ten záznam.

Ne, ze nebyli pripraveni. Podle toho co pises Carlosuv fail.

Bohužel no, nechápeme to.

Proč nedostal Sainz penaltu za ty boxy?