Však skončil na bodech a ještě pomohl Maxovi zpomalit soupeře, jak tu někteří psali
Perez ztratil na Verstappena snad 47 vteřin.
Tomu to auto vážné v fp3 nesešroubovali.
Zapomněli, že jezdí s dvouma monopostama
S Alonsem by byl Alpine vejš, měl plán.
Jeslti je tohle přehlížení checka opravdu snaha vydolovat z Verstappena co největší marketingovej poncial na poloboha za volantem, tak je to smutný…ale asi to funguje👀
Hmmm… Neviem či to nebol Keke Rosberg.
Já nevím, vsadil bych na to že bude vystřídán Colapintem, protože ten má podobnou marketinkovou sílu jak Perez. Bylo by to tvrdé pro Cunodu a Lawsona, ale to si myslím že se stane.
Ani nevím o co se vlastně snaží dneska mi tu bylo vysvětleno, že je v pořádku zazdít Perezův závod, aby pomohl Verstappenovi, i když si v klidu hlídal nejbližšího soupeře o titul
Colapinta si rychle ochočí.
Aby se nepřepočítali Ale je na to prostě ve velmi počáteční fázi kariéry v F1, potřebuje více zkušeností a aby jeho sebedůvěra neutrpěla. Na to RedBull není vůbec dobrý tým pokud tě neberou jako svou jedničku a budoucnost.
Ake krasne citat alonso fans frustrovanych z verstappena a redbullu kazdy jeden víkend kazdy kazducky
Já Verstappenovi pogratuloval ke 4 titulu, no zároveň lituju Checka, co tam má k dispozici. Větši onuci jsem neviděl.
Já mu nepogratuloval. Kdyby to zvládl bez těch nenutných prasáren, tak absolutorium, žel takhle ne
Taky nechápu tenhle nesmyslný útok. Maxovi jsem pogratuloval a uznal, že si to v klidu pohlídal. O Maxovi tu nikdo z nás nepsal, ale p situaci v RBR a přístupu k jezdcům. Možná má problémy se čtením
Co ma k dispozícii Čeko? Gp2 engine? tie vase dristy uz zacinaju byt fakt trápne kamo fakt… Nie aby ste velebyli alonsa za dnesny super vykon ale vy tu len vyplakavate nad redbullom kazdy jeden vikend, kazdy kazdy kazdy… Ale je to vasa volba… Ok… A uz nebudem reagovať, nejdeme si kazit nedelu. Ja som spokojny. M4x
Tak jako to oceňuji, to je charakterní, ty poslední zavody se mi z jeho strany taky vubec nelíbily.
Očividně měl nesmyslně potřebu útočit, protože nepochopil, o čem se bavíme