Ty jsi se snad už uplně zbláznil
Všichni to přejí Maxovi, až na Puffa
Fakt tě nějak uspokojuje psát takový srance? 
Co chces po pedo ci-ganovi.
Ted tady budou modri blazni z nervozity tyden po vsech blit 
Vždyť píše i totální nesmysly, že Alo zahodil x míst v MS skrz to roztočení se, přitom rozdíl by byl 2b přesně, to nepochopíš takové lži a výpady co tu předvádí, prostě agresivní blb
Jj, tvoj pedo kamarát najviac. 
Neviem veru čo chce po Hogrovi. 
Ovladej se to tady nemuzes delat.
Blbe, toto je zúfalé aj na teba, ty nie si taký tupec ako PedoHogr. Ty si len frustrovaný troll, ale nie si zlý, toto nemáš za potreby.
Vim ze si muj fanousek, kdybys mel moji fotku tak chodis i ve stejnych hadrech. Ale pedo tematiku si probirejte s @Bretnix soukrome, tady ne.
Jeste tyden to vydrz, pak budes mit titul, i kdyz jak vime mozna ani nevis jak auto F1 vypada.
Sorry, ale oblečený ako nýmand chodiť nebudem. 
Guess, G-Star, Hlifiger, pozri sa ty bobot.
Sorry, ale oblečený ako nýmand chodiť nebudem.
Guess, G-Star, Hlifiger, pozri sa ty bobot.
Vime ze vy ci-gani dokazete ohledne davek divy, to je prauda, i vlastni decka mrzacit, ale nemate styl, max hreben do zadni kapsy u kalhot, to jo.
Zname ty vase rolicky bankovek po kapsach a rodinne, spise skupinove prochazky po prodejnach New Yorkeru.
Všichni to přejí Maxovi, až na Puffa
Aha, ty jsi mě prokoukl.
Ani bych se nedivil, kdyby Hadjar nastoupil v RB už v Abú.
Třeba by tam zavařil.

Takže žádná novina.
Ako tak pozeram, Jos si zase nedal prasky a vyvadza tu s detskymi posmeskami… 20 komentov za 10min… uz je to velmi zle s nim… cim viac sa blizi koniec sezony tym viac vie, ze to ten suslos neda…
Ani jsem si nevšiml. Asi jsem se už zdokonalil v automatickém přehlížení některých příspěvků. 
Adrianův elixír. Čerstvý nektar z čtrnáctky, a jak to dokáže omladit 
Ani jsem si nevšiml. Asi jsem se už zdokonalil v automatickém přehlížení některých příspěvků.
Tak @Jos_Is_Back zije se psem, s holkama mu to nejak nejde, podle toho se taky tak chova k lidem.
7.miesto šprint = 2body
7.miesto pretek = 6bodov
2+6= 8 … 8 sa zaokrúhľuje smerom hore na 10, takže Alonso získal 10bodov? 
2 body dostal ještě za dvojtýho axela.
Jinak to pravděpodobně byl pro Aston víkend za X mega.
Haas udělá 7-8 bodů horkotěžko.
Mal si posledny prispevok, asi som nechtiac klikol na odpoved pre teba, miesto tej verejnej