LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

O napětí máme postaráno, ale u Landa jsem čekal pokud ne vítězný, pak klidný výkon. Přišel mi dneska zase takový rozkolísaný…

Zápletka je nicméně skvělá, takže na další závod se těším. :slight_smile: Osobně si stále myslím, že radovat se bude Lando, ale určitá skulina pochybností (good for Max) tu po dnešku je. Ale je na Landovi, aby dokázal, že psychiku má přece jen z kamene nebo aspoň z kostky ztuženého tuku v lednici a ne z pařížského krému, ke kterému si to se lžičkou přihasí Max. :slight_smile:

Nezabudni potom hovorit o prehanani a dne :wink: Btw stale cakam na ten priklad kedy som niekedy prial crash niekomu alebo kedy som podla tvojich slov povedal co i len jednu zlu vec na Česko alebo Čechov :slight_smile:

Nechaj ho tak. Počítal s tým, že Verstappen už bude dnes out. Navyše fandí Hamiltonovi, tak po takejto sezóne musí byť hotový.

1 Like

Mas recht, tady je skupina lidi co prisla ze Seznamu a podobnych zump, o F1 vi houno, hadat se a nadavat, je to strasny…

3 Likes

Hmm tak si precitaj co to vypisuje tvoj kamos bob.to ti nevadi?ty si fakt pokrytec tak ako HOGAR

3 Likes

Katar je jednoznacne jeho najlepsia trat lebo tam testoval s Alpinom

To ty si odbornik na slovo vzaty :joy: daj ewte neaku tvoju mudrost o fasistoch

Stále čekám na to, kdy sebereš trochu sebereflexe a dousdíš takové příspěvky, no ty se k nim pomalu začneš ještě hlásit, neskutečný.

1 Like

Landov dnesny vykon v skratke.

2 Likes

A když Max dělal kamikaze v Barceloně, tak si tomu tlaskal, zajímavý, že to ti nevadilo

Ten nápor musí být neskutečný. Ale je to tak, když to zvládne, bude mistr světa, když ne, tak nebude. Simple, dear Watson…

2 Likes

Ja? Ste si inak predstavovali dnešný večer frustráti, čo?

Už si tu chcel lietať a bliakať ako je Max mimo hry a aké body získal Díaz. A hop, Max je v hre (hoci potrebuje zaváhanie Norrisa) a Díaz si vytočil stratu dvoch miest vo WDC. :grimacing:

2 Likes

Nechceš mi ukrást učet a psát za mě?
Takhle nechutnou kreaturu, jako jsi ty, jsem na diskuzním foru dlouho “nepotkal”.

2 Likes

To víš, to jak se k tomu nemá, víš k čemu, tak při 35-0 mu praskla další cévka :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Ľudské dno si tu ty predviedol. Ježkovi napísať takú vec o rodičoch, to musíš byť živý potrat ty chrapúň. A do toho ešte aj pedo. Tfuj ty prasa zubaté.

Jak mohl ztratit dvě místa v MS, když si bodově polepšil? Ty jsi dobře vymletej.

3 Likes

Legenda Max? :rofl: Veď vyhral len vďaka McLarenu a ich rozhodnutí zostať na trati

1 Like

Riadne si na dne. :joJoy

Ťa tak zobralo Maxove víťazstvo alebo Díazove kolotoče?

1 Like

Jos ukazuje, proč tu dostal 5 banů, no co tu zase předvádí za svoje léčení komplexů je neskutečný hnus. Psal o karmě, tak snad mu to vrátí se vším všudy

2 Likes

dneska to posral mclaren on s tym nemohol realne nic robit