LIVE: Veľká cena Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Bez ohladu na to, ci som fanusik Maxa alebo nie, tak McLarenu prajem, aby Piastri v Abu Dhabi zostrelil v prvej zakrute Norrisa a Max zobral titul. :fu:

Dnes keby bolo poradie opacne, tak som presvedceny, ze pod SC Norrisa zastavia. Cisty nerozum ostat ako prvy na trati pod SC, az by jeden povedal, ze to nebola nahoda, ze Piastriho nepovolali. :man_facepalming:

7 Likes

Nechtěli pitnout oba, nechtěli pitnout jednoho před druhým, tak neudělali nic.
A kdo nic nedělá, tak nic nemá. Takže nic nemaj. :smiley:

3 Likes

Najotrasnejšia trať v kalendári. ■■■■■, ■■■■■ a zbúrať.
V McLarene si týmito amatérskymi chybami a výkonmi vážne titul nezaslúžia. Nech to radšej zabalia a idú do WEC. Takisto Ferrari, čistá hanba tie ich výkony.

Inak nechápem odkiaľ niektorí berú, že Kimi pustil Landa pred seba. To si nikto neviete zapnúť onboard a posunúť späť, aby ste videli, že spravil chybu?

1 Like

Já to říkal, Kimi ho schválně nepustil … ale je to škoda no, zrovna v posledním kole udělá chybku …

Najvacsi alkoholici musia byt fanusikova Alonsa pot tom dlhorocnom cope ktori musia davat od 2007

2 Likes

Antonelli udělal chybu, ale alobalové čepičky tu už jedou ve velkým

Prisiel som neskor, ale co hovoris bobiku, vysledok dobry? :netherlands: :lion: :fire:

2 Likes

Tak Kimi chyba. To se stává. První sezóna. Stejně dobrej výkon. :+1:

4 Likes

Měsíc tu píšeš ať tenhle sestřelí toho, tamten zase tamtoho. Umíš něco i sportovní cestou?

3 Likes

McLaren to nespravil, lebo su strasne pomali v rozhodovani… maju dvoch pilotov co bojuju proti sebe a nechcu znevyhodnit ani jedneho… tak idu strasne konzervativne a dnes tym zahodili vitazstvo… cim na to najviac doplatil Oskar Piastri, lebo Norrisovi staci dost do ciela treti a je sampion… (aj ked pri pohlade na to ako dokazu strategovia Mclarenu zahodit preteky… neviem neviem ci by som sa na to spoliehal…)

1 Like

Nakoniec boli na štarte všetky zmesi, paráda lepšie to ani nemohlo byť.

Jediné možné vysvětlení je že prostě nechtěli aby šel Lando dvojpit za Piastrim, kterým by ztratil, tak to rovnou polili sračkama Piastrimu z prvního místa :man_facepalming:

2 Likes

Neumí, ten píše jen o špinavostech jako by Max neuměl vyhrát titul bez nej auta nebo Masiho.

Podle všech logickejch předpokladů to bylo dobře napsané…akorát McLaren řekl ne. :smiley:

Teda takhle, v Abu Dhábí to tím titulem pro Norrise stejně skončí. Ani McLaren to nemůže poje bat až tak moc.

Ak Mercedes nebude Landovi zavadzať a Oscara pošlú do boxov na doplnenie vody do pneumatík tak nemá kto stáť Landovi v ceste v Abú Dhabí a skončiť mimo pódia je nereálne.

Edit
Ok Kimi spravil chybu :upside_down_face:

Noriss je schopnej to příští závod ještě pohnojit.

oni uz titul maju davno… uz ide len o jazdcov, a chcu byt za dobre s oboma… a tym padom robia taketo skolacke chyby… aj keby spravili double stack, tak druhy pilot pride o pozicie…

1 Like

Sportovu cestu predvadza McLaren Piastrimu. :grin:

Sport chce britskeho sampiona. Ja im prajem len karmu.

3 Likes

Moje hodnotenie je v tomto jednoznacne. Uz len to, ze Max do posledneho vikendu v tom boji je a straca len 12 bodov je pre mna historicky vykon a dosledkom toho, ze Max v drvivej vacsine pretekov dosiahol vysledok, na ktory papierovo nemal. Som absolutne presvedceny, ze hocijaky iny jazdec v sucasnom startovom poli a pokojne aj za poslednych pat rokov by sa nevedel takym vykonom ani len priblizit. Uplne iny level oproti zvysku sveta. To je celkovy kontext, ktory podla mna treba vnimat.

That being said, Barcelona bola z Maxovej strany uplna hlupost, myslim, ze to aj sam spravodlivo zreflektoval (co je tiez jeho silna stranka, akokolvek posobi “sebavedomo” a absolutne presvedceny o svojich kvalitach, Verstappen vie velmi dobre vnimat svoje slabiny a ucit sa z nich). V tomto smere to nemozno ospravedlnovat. Verstappen ma jednu slabinu- horuca hlava. Vo vacsine pripadov aj toto vie kontrolovat a najma v situaciach, kde na tom naozaj zalezi, je psychicky mimoriadne odolny a emociami sa nenecha ovladnut (ako priklad mozu sluzit posledne dva rocniky VC Brazilie). Ale niekedy sa uplne pod kontrolou nema a vyusti to do chyb (ako naporiklad minuly rok v Mexiku, alebo v Singapure 2022).

12 Likes