A F1 sú nezávislé tímy??? Ako môže pustiť. Toto je smiešne
Každopádně: So Max again.
Nechápem prečo aspoň nerozdelili stratégiu ■■■■■■■ čistý najväčší nepriateľ sú oni sami
jj DSQ kde mal ziskat 7b na Piastriho a 18b stratenych v Holandsku je rozhodne stastie. Tak ako ked ho vyradil Piastri v sprinte v USA
Pokud bude šampión, tak se s tím asi v pohodě vyrovná. Maxe taky Júki včera pustil, tak co.
Co dodat, Verstappen je legenda. Nech to dopadne akokolvek, ist do poslednych pretekov s 12 bodov stratou je absolutne majstrovsky vykon. Ma na svojej strane momentum, ma na svojej strane psychiku, ma na svojej strane skusenosti a ma na svojej strane lepsie fungujuci tim. McLaren ma stale v boji o titul dvoch jazdcov, ktorych bude musiet v poslednych pretekoch zmanazovat. Pre nich dnes v podstate worst case scenario. Ale na com sa to samozrejme moze zlomit je tempo, to maju v McLarene na svojej strane a akokolvek je to najzasadnejsi faktor. Ale fight is on.
Lebo nechceli znevyhodnit Norrisa.
Max a RBR využili další chyby McL. Chudák Oscar, tenhle víkend jel luxusně - neudělal nic špatně, no zase doplatil na týmové rozhodnutí. Sainz naprosto parádní výkon. K Antonellimu no comment. Alo s kolotočem 7 místo? naprostá paráda @Max_is_faster_than_you už můžeš slavit
jj pustenie pred seba je tiež športové že?
Nemůžu si pomoci, ale McLaren mi letos strašně zhořkl po tom jak se letos k Piastrimu chovaj 
Zajímavý zavod, rozhodl to SC a rozdělení strategiíé RB a McL, a nutno říct, že McLaren to prostě zahodil. No hrdina je za mě Sainz, skvělé podium. Alonso dneska 2. z best of the rest + neskutečně zvládnuté hodiny, takže spokojenost, dalších 6 bodů se kterými jsem nepočítal. Jinak Norrisovi se klepou prostě kolena…no bude mu v Abu stačit 3 místo.
Do tej spomienky si pripis Holandsko, USA sprint a Vegas
Gratulujem Maxovi k vyhre a k potrestaniu nechopnosti McLarenu, presnejsie ich snahy “neublizit” Landovi vo vztahu k Oscarovi, co nakoniec privezie dramu do AD.
Oscara McLaren obral o vitazstvo, siel vyborne cely vikend a jeho odpoved v radiu “speechless” je presna.
A parada Carlos! 
Ale, hlavně že mu to nakonec přece jenom stačí. Zbytek už jsou závody, někde ty body poztráceli všichni. Nečekala jsem ale takový nervák. Poražený je tady Piastri, a přitom neudělal nic špatně.
To je jedno takto pustiť raky náskok kvôli tomu že nikto v McLarene nemá gule trapas nezaslúžia si titul ale radšej oni ako Verstappen
Ale pokiaľ viem, Juki nejazdí náhodou v tom istom tíme? 
Takže max bude šampión pokiaľ Lando v AD skončí najlepšie 4.
Super, super. Plní sa to, čo som si prial. Rozhodne sa v poslednom závode.
To je další výhoda.