No, suhlasim s tym, ze to nebolo vyustenie nejakeho tvrdeho suboja, ako som pisal aj hore, ale stale sedi oznacenie Norrisa a Piastriho ako alfa samcov, aj ked je to samozrejme trochu zvelicene.
Ale mucha selma? Co to je?
No, suhlasim s tym, ze to nebolo vyustenie nejakeho tvrdeho suboja, ako som pisal aj hore, ale stale sedi oznacenie Norrisa a Piastriho ako alfa samcov, aj ked je to samozrejme trochu zvelicene.
Ale mucha selma? Co to je?
No pre mna to praveze v tomto pripade ako objasnenie incidentu vobec nesedelo.
Protože posuzuju celou situaci v McLarenu, kdy jde o souboj dvou ambiciózních kolegů od začátku, kdy tahle dvojice byla sestavená. Proto se taky Lando chtěl dostat za každou cenu dopředu, potřebuje dojíždět před Piastrim. Tohle byla jasně jeho chyba, to nepopírám.
Líp svůj postoj vysvětlit neumím.
To výše byl vtip z kontextu toho co tu bylo napsáno. Jinak samozřejmě Norris tu rychlost má, bohužel zatím nemá psychiku na boj o titul
Ten Russell je teda pekný zákerák… ako nemám Verstappena moc v láske ale toto bola špinavosť a zbytočnosť
Keby za to dostal penalizaciu, tak by mi to dost spravilo den.
Ja mam niekedy pocit, ze si na tom Russell robi PR. Vacsinu kariery je daleko za Verstappenom v poli nikoho, tak ked uz raz bojuje o vitazstvo, sa snazi vykreslit ako jeho obrovsky rival, cim si zvysuje svoj jazdecky kredit. A aj sa mu to dari - od minuleho zavodu sa vela pisalo o “rivalite” Russell - Versappen, co ma dost pobavilo, lebo stat sa niekoho “rivalom”, hoci ma ten niekto ma celu svoju karieru komfortne v hrsti, to je dost dobry pocin.
Max jen varování a jeden trestný bod
Podla mna ma Norris momentalne praveze problem s rychlostou. Ano, jeho psychika mozno nie je najlepsia v poli, ale to nebola ani minuly rok a napriek tomu mal Piastriho vdaka svojej rychlostnej prevahe v hrsti. No tento rok je podla mna hlavny problem, ze Piastri je od Norrisa aj rychlostne o nieco malo lepsi. Psychicky aj v subojoch bol pritom lepsi uz minuly rok.
Matoviča si kde nechal?
Na to som vskutku zabudol.
nevie niekto za co su vysetrovani?
ten sc infringment
Matoviče jsme neměli ani my, ale nám zase vládla Nečasova domina.
Ten je nezabudnuteľný.
Pre Piastriho to nakoniec dopadlo celkom dobre. Cely vikend nemal rychlost a vyrazne stracal na Norrisa, ktory z nejakeho neznameho dovodu to v kvalifikacii zase nepremenil, ale stracal aj na Russella ci Verstappena. Do kanady prichadzal s 10 bodovym naskokom a odchadza z 22 bodovym naskokom. Na GP, v ktorej mu to vobec neslo, to nie je zle.
Tak on ten souboj vznikl z toho, že Piastri měl jezdce okolo zpět ve špatný moment (uprostřed zatáčky č. 3 a 5) tam ztratil DRS na Antonelliho, ale potom to dotáhl zpět. Landův útok ve vracečce byl hezký, ale bylo jasný, že to nemůže udržet. Na brzdach před boxy se rozhodlo, přitom Lando měl závodní stopu a mohl Piastriho dát, jenže Piastri měl větší koule a poslal to tam
Na to, že je Piastri celý víkend jak šnek, tak z jeho pohledu super.
Lando dnes po súboji šeliem
Nedodržení delty potom, co Russell zabrzdil a Max se dostal na chvíli před něj, to způsobilo řetězovou reakci
Jinak Hulka jsem vychválil, ale tohle se mi od něj teda moc nelíbilo
Udržal
Pekne, dospelo, pokojne.
Ale posledných 10 kol si nepamätám
A potom mu Mclareny už len pomohli
Ale niekto by mu mal povedať nech moc nerozmýšľa …lebo on nejako lepšie ide na okruhoch kde nema žiadne skúsenosti a nemá nad čím