LIVE: Veľká cena Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ten nepochopitelně špuntoval na konci prostor za SC, proč tam měl jako jediný takovou mezeru a nesjel to? Přes 7 sekund? Co bylo jeho pointem?

1 Like

@PUFF
1000004647
Pekné pódium bude

2 Likes

Myslím, že se to zase tak moc neliší od jiných kolizí mezi ambiciózními kolegy a vždycky je jeden za idiota se stupiditou atp… A můžu jenom zopakovat, že to byla Landova chyba, s tím problém nemám.

1 Like

To jsem ani pořádně nepostřehl…

Tak uvidíme, jak dopadnou pozávodní tahanice - včetně toho hromadného laškování s pravidly SC.

bylo tam plno jezdců o kolo zpět.

1 Like

Oh, tak to potom ok, to mi nedošlo :+1:

1 Like

Každopádně Piastri ukázal, že v soubojích je lepší, než Lando a je ready na boj o titul

1 Like

Ano. A my si tu napriek slobodnym volbam zvolime styrikrat Fica, dvakrat Meciara, dvakrat Gasparovica a raz Pellegriniho. Mohol by Kim skusit kandidovat u nas, mozno by sa mu raz podarilo uspiet aj v slobodnych volbach. Ale Americania si teraz zvolili druhykrat Trumpa, tak si aspon mozeme povedat, ze sme priekopnici.

A tolko staci z mojej strany k politike.

2 Likes

Navíc, pokud si to vybavuji dobře, Lando fakticky před tím kiksem přepustil získanou pozici Oscarovi, aby ho připravil o možnost využít DRS, s tím, že sám si tu pozici vezme přes DRS…

Protože on tam v souboji tělo na tělo na vteřinu strašně zpomalil…

To je neskutečné zmatkování…

Co je zle s Piastrim?

Lando se zatím vybarvuje že na nejvyšší hru opravdu nemá hlavu.

1 Like

ale nic. Trocha som to prifarbil. je to len jeho tretia sezona.

Tu to není o nic lepší. Vláda pere miliardy z organizovaného zločinu, ministr vnitra je namočený v kauze vyvádění peněz z Pražského dopravního podniku (i kdyby jen nepřímo), bývalý premiér si asi taky cucnul pár milionů z dotací trikem na hraně únosnosti, takže pokud jde o banánové republiky dnešní Evropy, obávám se, že klidně zase můžeme utvořit jeden stát. :muscle:

1 Like

Piastri jede letos velmi dobře, nejhorší víkend byl Monako. Tady se trápil, ale furt jel okolo pódia a dokázal v souboji udržet Landa, než se Lando změnil na Maldonada

Vyměňte závodního inženýra a tým stratégů

2 Likes

Velmi zvyraznujes ten aspekt dvoch “ambicioznych” kolegov, ale mne to v tomto pripade nedava zmysel. Piastri sa v zasade ani poriadne nepbranil, len si uplne jednoducho drzal stopu. Norris sa sam odstrelil, hoci tam zo strany Piastriho ani nebola nejaka tvrda obrana.

Pride mi to byt take, ako ked gepard pri behu omylom zhltne muchu a ty by si napisala, ze to je v prirorde pri suboji dvoch seliem normalne.

5 Likes

Ehm, ako si prisiel na to, ze “suboj” geparda a muchy je suboj dvoch seliem?

Ved v tom je ta pointa - nesedi to uplne rovnako, ako napisat, ze ta kolizia bola vyustenim suboja dvoch alfa samcov.

Lando je jakou moucha, občas se objeví, začne otravovat na předních místech, ale pak zase rychle zmizí :grinning:

1 Like

Byl to hezký a zábavný závod.
V jednu chvíli byla top5 v 5 vteřinách.
Po delší době super závod.

Škoda, že se Ferrari odstřelilo strategií.