Ale fakt, on točil volantom ešte pred zákrutou a kolesá takmer nereagovali, čo je zvláštne.
Máš pravdu. Volant na max doprava a kola rovně. Každopádně za to nemohl.
Vyzerá to asi na nejakú poruchu riadenia.
Vožužlaný zuby na hřebení řízení, nebo prasklá tyčka od volantu. Dneska se šetří na všem ::
Pustil jsem si to zpomaleně a volant skutečně nezabíral.
Spíše něco zapoměli mechoši pišroubovat.
Jdem spát. Zítra je pondělí.
Vsuvka pro případné milovníky Cimrmanů - bylo to vyžvýkaný koribut !
Jel rovne jak po lede.
prezul na nove gumy a neodhadol, ze su studene a bez gripu.
Pusť si to zpomaleně a uvidíš, že volant vůbec nekoriguje s předními koly. V řízení něco tam selhalo.
ja tam nevidim nic zvlastne.
Tsunoda po pretekoch:
“I’ve already been to the garage to the apologise to all the team, I just pushed too much on pit exit and unfortunately I went into the wall. The pace was good today, and we’d made a strong recovery up until that point, even if it was hard to overtake, so I’m disappointed with that ending.”
To čo vravel helmutko na Ferrari platí duplom ak nie triplom na McLaren. Sklopiť hlavu a makať. Dáta z Kanady majú treba s nimi robiť a hlavne nezopakovať to šaškovanie pri vymene gúm.
Z čeho to je? To neznám, a to jsem milovník. ::
Jenže nejde srovnávat Ferrari a McL. Nebo vlastně naopak ano. Oba jsou to staré slavné tradiční týmy. Oba se dostaly v nedávné době do krize a výsledkově do útlumu. A oba se z toho vyhrabávají. Pochopitelně Ferrari je na tom finančně úplně jinde. Ale zatímco u Mcl pokládám jakousi anglickou serióznost a firemní kulturu za samozřejmost a výsledky závislé pouze na schopnosti inženýrů, u Ferrari jsou zmatky tradicí, protože jsou to prostě taloši ::
Proto jsem překvapený tím, co se posledních pár závodů u Mcl děje. Měli by být 4. nejrychlejší a občas využít zaváhání top 3. Místo toho se plácají někde vzadu a forma jde spíš dolů.
Peníze. Ferrari se sice trápit může ale matčiné filiálky typu Magneti Marelli Mateřskou splečnost podrží.
McL si větev pod sebou podřezal sám a to né pouze jednou. Už jen neshoda a odkopnutí Hondy byla pořádná rána a vyplacení Rona už téměř smrtící.
Kdyby Arabi McL nedotovali, tak tento tým už možná zanikl. I Williams byl v lepší účetní formě než dotovaný McLaren. A věř, že mě to hodně bolí, když McL s Lotusem, Tyrrellem, Ligierem a pár dalšími hvězdnými týmy jsou součástí mého mládí.
To je seminář k Dobytí severního pólu - zkouška nové technické síly (zaseknutá opona ).
Jistě, díky Budu si muset zase někdy pustit.