LIVE: Veľká cena Kanady 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

V zásadě souhlasím. Ale bodově se pro Maxe situace vyvíjí neskutečně dobře: zase významně získal na své konkurenty.

Ale Ferrari je rychlé, je plně konkurenceschopné.

1 Like

Je jasne ze tu hologram Russella bude vypisovat ze Russell dostal prikaz neutocit.

Jo, trochu zavravoral, minule se tezce nevlezl do limitu :slight_smile:

Pekná naháňačka na koniec, gratulácia pódiantom. By ma zaujímalo ako by si viedol ChL za Verstappenom, vedel by ho lepšie potrápiť prípadne predbehnúť alebo nie ? Je to všetko čo má Ferrari teraz k dispo alebo RB jazdí inú ligu?

1 Like

Ale tak Sainz mal stastie zo SC, inak by tak blizko nebol.

To mas samozrejme pravdu, len som chcel poukazat na to, ze tempo Ferrari nevyzeralo zle. Ono ani v prvych kolach Verstappen napriek pociatocnemu zakrytu od Alonsa prilis neunikal.

Takéto hlúposti nikto okrem teba nesleduje.

Mr. Consistent - Latifi P16

4 Likes

Asi mu zabudli do vysielacky povedat, ze dnes to uz dramatizovat nemusi, dvojite lanka na objednavku uz dorazili. :smiley:

Osobně si myslím, že rychlostně dneska Sainz obstál, podle mě jel na horní možnosti toho vozu. Určitě se nedá odvozovat, že Leclerc by byl rychlejší. Popravdě si myslím, že pokud vůbec ano, ten rozdíl by byl minimální.

Konzistentne na ■■■■■.

2 Likes

Jo, tomu se dá věřit :smile: . Spíš si myslím, že ho Seb na pokyn týmu pustil před sebe, aby mohl Ricciho dohnat, měl čerstvé gumy a jednoznačně větší rychlost. Ale to se všechno dozvíme!

Velmi sa tesim na popretekove vyjadrenie od Alonsa. Nemyslim si, ze vysledok prijme s pokorou a zagratuluje Oconovi k skvelemu vykonu.

DSR a novsie gumy a 10 kol nic? Tempo Ferrari nebolo vobec dobre v porovnani s Redbullom.

2 Likes

Mercedesu nemala táto trať sedieť a napriek tomu mali dobre tempo v Q aj R. Najmä v R boli na tom celkom dobre. Čo je rozhodne pozitívne.

Čo sa týka Mercedesu tým pitom obrali GR o to pódium. Avšak dnes bol LH objektívne rýchlejší takze si to pódium zasluzil ( ja nebudem ako fans LH niektorí). George si to pokazil včera preto mal inú strategiu atd atď a ak by bol pred ním tak dnes stojí na pódiu. Takze tentoraz si rozhodnutím vzal pódium sám.

Čo sa týka tej stratégie - nie celkom som pochopila to hold a potom ich pitnú naraz. Načo ho brzdili keď to chceli spraviť - zvláštna stratégia. Asi išli pokryť Sainza. SC nečakali.

Celkovo Alw pozitívne - čo sa týka tempa najmä v pretekoch aj skákalo to nejak menej na takú trať. A ďalšia P3-P4 čo s týmto autom je až sok ako malo strácajú na Ferrari. Consistency has been the key.

Lewis si pódium zasluzil. A GR ma aj po posratej Q ďalšiu top 5!

Asi by to bylo malinko dramatičtější, ale Ferrari na RB pořád trochu ztrácí. Předjet ho na dlouhé rovince, to by měl zvládnout každý lepší pilot, pokud na to to auto má.

Lec měl maximálku o 10km/h vyšší

Ale sleduje, citaj vyssie a uzivaj si Sirov siroky usmev pred mikrofonom. :wink:

Už sme takú situáciu v sezóne videli a LEC tiež nedokázal predbehnúť. Ferrari musí zlepšiť aero, aby sa ich top speed priblížil RB.

Rozdíl šesti kol na hardech zase tolik neznamená. A v Kanadě se předjíždí těžce.

Podle mě se Ferrari prezentovalo velmi dobře. Mohou litovat Leclercovy penalizace.

1 Like

Ale stále 16 - to akože ani Russell nedokázal byt stále na tej istej pozícii a to jw v top 5 9x :joy: ale stále P16 ? Toto daj to jw vlastne umenie :joy::joy::joy::joy: