Keď narazia obe Ferrari na seba, tak si nijako ale nijako nepomôžu. Na nič taktika. Buď stratia obidvaja, alebo len jeden. Na Piastriho nikto nemieril, ho tam len tak nechali.
Zase na rovinu, Alpine se zatím vůbec neukazuje špatně. Max odjel co měl, na víc asi nebylo.
Ferdo radši mi řekni, jak to že Lawson skončil na bodech a Linblad až 14
Gasly měl štěstí na Safety Car, že vyjel v pravou chvíli.
bol by som opatrny, lebo Kiks zisti kde byvas ![]()
Kiks s Norďákem randí ..
Možná nedokázal ukočírovat gumy,
Kimi 2026 champ. ![]()
![]()
Ole ole.
Motor je dobrý a zjavne to vedeli poskladať okolo. O to viac mi je ľúto, ako sa trápi Williams.
Podľa mňa mohli pustiť charlesa hneď, a možno by udržali lewisa pred russelom, plus Charles mohol skúsiť ponaháňať Piastriho ![]()
To asi taky, ale myslím, že šli s Maxem najednou, ne? Nicméně i SC patří k závodům. Teď na něm vydělal Kimi a snad i Oscar, příště to může být naopak
. Tak kecám, Piastri na SC nevydělal nic. Nedávám pozor…
Co ja viem. Akoze obiehat sa obiehalo, ale nemozem povedat, ze by ma nejak zvlast strhavali suboje, kde je to len o tom, komu na konci rovinky skor dojde baterka. Jediny suboj, kde som videl aj trochu jazdeckeho skillu, bol ten medzi Ferrari. Takze to pre mna suboje o podium nejako velmi nezachranili.
Ale vysledok dobry, skvely vykon od Oscara a Charlesa, zasluzene podium. Antonelli dnes v inej lige. Russell mal cely vikend mizernu rychlost, smola s SC mi pride celkom zanedbatelna.
Red Bullu dobre padne pat tyzdnov volna, ale rychlostne to bolo lepsie nez v Cine. Verstappen holt trcal za Gaslym. Hadjar dnes v prekoch slaby.
Nemal Lawson stastie so SC?
Preteky celkom nuda. Tesim sa za Antonelliho, je fajn, ze si dokazal preniest momentum z Ciny a ze sa zatial ukazuje byt tym lepsim z dvojice jazdcov Mercedesu. Vykonnostne najlepsimi pre mna tento vikend boli Piastri a Leclerc. Obaja vyzmykali absolutne maximum, strata na Antonelliho bola ale v konecnom dosledku obrovska. Este maju co robit, ak sa chcu seriozne zapojit do boja o vitazstvo.
Sklamanie jednoznacne Russell, holt, nie kazdemu staci najrychlejsie auto, aby vyhraval. SC mu sice uskodil, ale jeho tempo bolo bezohladu na to v porovnani s Antonellim ovela horsie. Na druhej strane, Russell sam sa dnes urcite citi ako vitaz - splnilo sa mu jeho zelanie a dockal sa tesneho a vyrovnaneho suboja troch timov. V tomto smere mu gratulujem a pre neho samotneho to isto predstavuje take male vitazstvo. Dufajme, ze to tak bude kazdy vikend!
Max aspon v zavode komfortne zdolal Hadjara, Gasly bol dnes zdolatelny, ale v konecnom dosledku zodpoveda 7-8. miesto vykonnosti auta.
Hamilton sa opat viac stretaval s Jezisom, nez jazdil. Suboj s Leclercom bol pekny, ale inak bieda a nevytazil ani s pomoci SC. Podobna bieda aj Norris, v porovnani s Piastrim uplne neviditelny.
Neviem, ako velmi si mali pomoct. A Leclerc to podium nakoniec doviezol. Nanajvys Hamilton sa nemusel voci Leclercovi tak tvrdo branit, ale na to doplatil len on sam.
Nesledoval jsem ty pozice u SC, takže nedokážu říct, ale měl jsem pocit, že snad až na Mercedes šli všichni do pitu u SC ne?
Bohužiaľ 7 násobný šampión by mal ego zničené. Nebyť tohoto leclef
preteky totalna nuda, je mi luto niektorých ludi na tomto fóre čo vstávajú na 1.tréning a tvária sa ako zamestnanci FIA
ale budiž
@HellHogr Ses mi smal, když jsem říkal Kimi 2026 champ.
A už je to tady. ![]()
![]()
![]()