Nestraš, ono to utíká. Charles se umí dobře bránit.
Paradox, že asi s tímovou réžiou by Lewis prišiel len o 1 miesto ako 2 cez vypotrebovaný overtake mod a vybitú baterku. To tak, keď sa nepoužíva viac hlava. Žeby dakto skúsil Piastriho, tak to nie …
Lidrovi šampionátu zvädne auto, obehne ho Leclerc a réžia sa 2 minúty tvári, že sa nič nestalo. Nakoniec vyhodnotili, že niečo ukázať musia, tak to dali do malého okienka a len jednu opakovačku. Neuveriteľná šaškáreň.
Leclerc probrzdil gumu. To zas bude pláče na Hondu. ![]()
Dejte místo Russella do Mercedesu Colapinta a bude to větší zábava, Russell je tenhle víkend snad největší zklamání vzhledem k technice
Ja som narazal na Norrisa ze celkovo ho v pretekoch neni moc vidno, tak ho ja berem
Lando si to bude muset připravit líp, tohle většinou nevyjde. Ale pro něj závod zatím spíš takový nijaký.
No už teď se můžeme připravit na vyplakávání Russella o smůle a neférevosoti
Charlesi utíkej! Už jenom čtyři kola!
A Alonso to dnes mozno zvladne az do ciela.
Lojza zabila teamova neréžia
Leclerc nech nás ochráni aspoň od rozhovoru pre P3. Stačí mi ptm počuť
Grande Charles. ![]()
Jednoznačne najlepší jazdec víkendu.
![]()
Jo! Charles to dal! Kimi moc hezky, Oscar krásný závod! Charles byl hodně, hodně statečný! Lando nakonec pátý, ok, nic nezkazil. Celkově se to aspoň trochu promíchalo, jedině dobře.
On to dokázal, to není ani možný ![]()
Alonso to dokázal! Hrdina víkendu. Megazávod ![]()
Tri rôzne tímy na pódiu. Určite niekto bude viniť nové pravidlá, ale zaujímavý výsledok. Kimi mal dnes kusisko šťastia, ale po zbabranom štarte perfektný výsledok a gratulácia k priebežnemu vedeniu šampionátu. George mal pre zmenu smoly aj za dvoch, ale videli sme to aj v kvalifikácii, že tento víkend mu to až tak nejazdilo. Ale neustále sa snažil, žiady uterák do ringu. Pochvala pre McLareny ktoré v Japonsku konečne našli rýchlosť, rovnako Ferrari sa nedalo zahanbiť.
Nie skvelý, ale stále výborný výkon Mercedesu. Vidíme sa o mesiac ![]()
Gasly krásně Emila vyškolil jak se má jezdit s o třídu slabším vozem.
Hezky jsem si zavzpomínal na Jarna. ![]()
Alo mával v Číně, Max dnes v Japonsku
Zabil sa sám. Čo ste pomýlení a chcete úplne prestať pretekať a len sa obiehať a púšťať?
Bol to férový súboj, v ktorom išlo obom o póidum a za nimi bol hneď Russell. Lewis si to prehral sám, dnes bol horší a skrátka na to nemal.