No tak to je co uz. Nespravime nic. Už
Jo to ste cely vy a vase grafy len to co vyzdvihuje alonsa… Tak cuskaj a sorry ze som ti odposal
A to je opravdu velmi málo kdy. V Bahrajnu nestačilo 20 vteřin, zeptat se tady pomalu na ztrátu vteřiny na kolo je najednou špatně.
je cas vypnut internety jak pozeram
Kde se tu použil graf? Spinel se ho zeptal regulerně na hodnocení Strolla, jako bylo hodnocení v předcházejících závodech.
Jj ja odchádzam… Idem na bike… Seeya
Strašný opoturnisti
Se zase ukázali, fakta se jim nelíbí, za to fantasmagorie o skvělém Strollovi s Vettelem tady může psát Bretnix jedna dvě a ještě se nemůžete ani ozvat Pravda je bolí no
Proč? Za prvé se AM zlepšil, řekl bych že vylepšení zafungovala, za druhé účty tohoto typu se sčítají po delší době, ne po každé jednotlivé položce. Zkuste se z toho Alonsa nezbláznit.
Jinak pro zajímavost, v roce 2022 skončil v Japonsku Vettel (AM) 6. a Stroll (AM) 12. Nepřipomíná ti to něco?
Což je odpověď i pro @Situs a jeho předčasné “bonmoty” a “kopance”.
ludia moc nemaju chut viest debaty tohto charakteru, no
Co by mi to mělo připomínat, reaguju na tvé hodnocení po Bahrajnu, jak se potvrdila tvá teorie, že v ne skvělém autě Stroll předvádí výkony na urovni Alonsa (resp. že je to stejné jako s Vettelem). To ty si tu začal po první zavodě dělat závěry a řikat jak se potvrdilo, co si tu psal, takže si ty své poučky právě aplikuj sám na sebe. To je mé sdělení
nech ta sila sprevadza
Nemají no, ale když jsme reagovali na to, tak to bylo zase s nalepkou hater Vettela
naco vobec takuto debatu otvarat? co si je treba dokazovat?
Hele já nevím, já se ji neotevřel
otvor si radsej pivo
byla plznička ke svíčkové
Díky. Ale dál pokračovat nebudu, protože dobře víme, že by to nemělo smysl. Nemůžeš diskutovat s někým, kdo nepochopí věcnou odpověď, v tomto případě za a) v podobě paralely s výsledky GP Japonska 2022, za b) epistemologického poukazu, který je daný tím, jak funguje princip falzifikace v statistických relacích.
Raději poblahopřeji Fernandovi, že dokázal totéž co Sebastian + k posunu, kdy se z oslav 7. místa, které vyčítal Alpine, posunul k oslavám 6. místa, alespoň v podání věrných fans. To druhé je trochu šťouchanec, uznávám.
On to ví, zase se jen ztrapnil