LIVE: Veľká cena Holandska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa už štvrtýkrát v modernej ére vracia do Holandska. Prvé tri ročníky režíroval Max Verstappen, ale v tejto sezóne mu rastie veľký súper. Domáci pretekár sa o víťazstvo pred svojimi fanúšikmi bude musieť pobiť s McLarenmi a aj Mercedesom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168293/live-velka-cena-holandska-2024

Ahojte nemá niekto nejaký stream, som na dovolenke a mám akurát digi go v mobile, chcel by som si pozrieť na notebooku ?

Norris
Russell
Hamilton

SI byl dneska dlouho na sluníčku?

Puff zase nahadzuje navnady

Lewis porazi Pereza, na top3 si netrufam

1 Like

Norris je nejhorší startovač na světě.
Hodně špatný.

5 Likes

Traged Norris fraška

A ty ho furt cpeš na post jedničky

Lando ma absolútne neprekvapil, potrebuje štartovať aspoň o tú sekundičku skôr ako ostatní

Gasly před Astony. :muscle:

1 Like

Ale oni se neodlepili oba, to bude trochu i problém auta.

Na světě neexistuje moc jistot, nicméně to že Norris pokazí start je jedna z největších jistot. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Spojku mají svojí nebo Mercedesu?

Netuším. 151515

dalo sa cakat nieco ina ako to, ze po prvej zakrute pride norris o prve miesto? :slight_smile:
ten chalan zatial prisiel vzdy o prve miesto najneskor po prvej zakrute :slight_smile:

takto sa o titul nebojuje

svojí, včetně převodovky

No já to beru jako spojka = převodovka…

Vyhoďte tu trať z kalendáře, je příšerná.

Lando neviem ci to on pokaslal alebo len Max lepsi start. V kazdom pripade mi to len potvrdilo ze Lando na to este nema uvidime co zvysok pretekov.