LIVE: Veľká cena Holandska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa už štvrtýkrát v modernej ére vracia do Holandska. Prvé tri ročníky režíroval Max Verstappen, ale v tejto sezóne mu rastie veľký súper. Domáci pretekár sa o víťazstvo pred svojimi fanúšikmi bude musieť pobiť s McLarenmi a aj Mercedesom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168293/live-velka-cena-holandska-2024

Ahojte nemá niekto nejaký stream, som na dovolenke a mám akurát digi go v mobile, chcel by som si pozrieť na notebooku ?

Norris
Russell
Hamilton

SI byl dneska dlouho na sluníčku?

Puff zase nahadzuje navnady

Lewis porazi Pereza, na top3 si netrufam

1 Like

Norris je nejhorší startovač na světě.
Hodně špatný.

5 Likes

Traged Norris fraška

A ty ho furt cpeš na post jedničky

Lando ma absolútne neprekvapil, potrebuje štartovať aspoň o tú sekundičku skôr ako ostatní

Gasly před Astony. :muscle:

1 Like

Ale oni se neodlepili oba, to bude trochu i problém auta.

Na světě neexistuje moc jistot, nicméně to že Norris pokazí start je jedna z největších jistot. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Spojku mají svojí nebo Mercedesu?

Netuším. 151515

dalo sa cakat nieco ina ako to, ze po prvej zakrute pride norris o prve miesto? :slight_smile:
ten chalan zatial prisiel vzdy o prve miesto najneskor po prvej zakrute :slight_smile:

takto sa o titul nebojuje

svojí, včetně převodovky

No já to beru jako spojka = převodovka…

Lando neviem ci to on pokaslal alebo len Max lepsi start. V kazdom pripade mi to len potvrdilo ze Lando na to este nema uvidime co zvysok pretekov.

Tak tam můžou mít problém no… Tam hodit jedničku.
Jinak totiž Mercedesy startují vždycky skvěle.

Takže buď špatná spojka nebo problém mezi volantem a sedačkou.