LIVE: Veľká cena Holandska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

No tady to vidis. Zarezavali ho uz za dob Pereze. Chudaka. Co ten kluk mohl dokazat nemit takoveho otce. :smiley:

Já jenom čekám, kdy se ultras + Puff vrátí k té své story o sabotování Péreze ve světle jeho dnešního výkonu.

Tohle se nedělá na počkání. :slight_smile:
Takže nedočkáš.

1 Like

Takže za týden zase: chudák Checo, taková sabotáž?

Tak můžeš mi vysvětlit z pohledu RB, proč šel Checo do pitu, když byl totální slejvák a Zhou ve zdi.

Mohl být pěknej double. :slight_smile:
Možná

1 Like

Protože na rozdíl od generálů po bitvě nevyhodnotili v daném intervalu několika desítek sekund, že to budou red flags.

Z uplne jednoducheho dovodu. Bud by boli preteky prerusene v danom kole (co sa aj stalo) a poradie by sa vracalo do kola pred pitstopom.

Alebo by preteky pokracovali a to uz by boli mokre pneumatiky vyhoda, ak nie nevyhnutnost, lebo s intermedialkami sa nedalo udrzat na trati.

O double ich pripravila Perezova chyba, pri ktorej je podla mna vzhladom na podmienky ospravedlneny.

1 Like

Nadľudský výkon je viesť s tebou normálnu debatu. Ja nemôžem za to, že ty nechápeš

Tak kdyby závody pokračovaly, tak by jezdil za SC na 6 místě.
A nejspíš by se za SC dojelo nebo restart na pár (doslova) kol.

1 Like

Koho? Ach ty vaše vymluvy

Zeptám se jinak, každá jedna špatná strategie je indikace utiskování daného jezdce?
Protože dneska teda touhle logikou Ferrari utlačovalo Leclerca :slightly_smiling_face:

4 Likes

Jsem se jen zeptal Bretnixe proč šel do boxů.

1 Like

U Ferrari je to ale tradice

No nevím. Buď tam jel pro další gumy, nebo šel na pokec. Sucho, káva, venku pršelo… :grin: :slightly_smiling_face:

Vjel tam jen na chvilku a bylo z toho neco vic, kazdopadne od mechaniku dostal zlutou kartu…

Ne nemohl, byl v te dobe za Nandem. A to ze byl v boxech mu neublizilo, pozici dostal zpet.

A proc byl v pitu? Protoze to auto neslo uridit. Evidentne fakticky nikomu. Litali tam vlastne vsichni.

Pisu ti to furt musis na to koukat. :wink:

Posledni otázka dne: proč Max dokáže proměnit dominantní auto na vysledky konzistentne a Vettel to nedokazal a měl tak strašné výkyvy? :exploding_head:

1 Like

Právě no, vědělo se, že bude red flag a jel do boxu

Ze by byl max lepsi pilot? Co takhle, staci to?

4 Likes

Se ptam @Bretnix