No tady to vidis. Zarezavali ho uz za dob Pereze. Chudaka. Co ten kluk mohl dokazat nemit takoveho otce.
Já jenom čekám, kdy se ultras + Puff vrátí k té své story o sabotování Péreze ve světle jeho dnešního výkonu.
Tohle se nedělá na počkání.
Takže nedočkáš.
Takže za týden zase: chudák Checo, taková sabotáž?
Tak můžeš mi vysvětlit z pohledu RB, proč šel Checo do pitu, když byl totální slejvák a Zhou ve zdi.
Mohl být pěknej double.
Možná
Protože na rozdíl od generálů po bitvě nevyhodnotili v daném intervalu několika desítek sekund, že to budou red flags.
Z uplne jednoducheho dovodu. Bud by boli preteky prerusene v danom kole (co sa aj stalo) a poradie by sa vracalo do kola pred pitstopom.
Alebo by preteky pokracovali a to uz by boli mokre pneumatiky vyhoda, ak nie nevyhnutnost, lebo s intermedialkami sa nedalo udrzat na trati.
O double ich pripravila Perezova chyba, pri ktorej je podla mna vzhladom na podmienky ospravedlneny.
Nadľudský výkon je viesť s tebou normálnu debatu. Ja nemôžem za to, že ty nechápeš
Tak kdyby závody pokračovaly, tak by jezdil za SC na 6 místě.
A nejspíš by se za SC dojelo nebo restart na pár (doslova) kol.
Koho? Ach ty vaše vymluvy
Zeptám se jinak, každá jedna špatná strategie je indikace utiskování daného jezdce?
Protože dneska teda touhle logikou Ferrari utlačovalo Leclerca
Jsem se jen zeptal Bretnixe proč šel do boxů.
U Ferrari je to ale tradice
No nevím. Buď tam jel pro další gumy, nebo šel na pokec. Sucho, káva, venku pršelo…
Vjel tam jen na chvilku a bylo z toho neco vic, kazdopadne od mechaniku dostal zlutou kartu…
Ne nemohl, byl v te dobe za Nandem. A to ze byl v boxech mu neublizilo, pozici dostal zpet.
A proc byl v pitu? Protoze to auto neslo uridit. Evidentne fakticky nikomu. Litali tam vlastne vsichni.
Pisu ti to furt musis na to koukat.
Posledni otázka dne: proč Max dokáže proměnit dominantní auto na vysledky konzistentne a Vettel to nedokazal a měl tak strašné výkyvy?
Právě no, vědělo se, že bude red flag a jel do boxu
Ze by byl max lepsi pilot? Co takhle, staci to?