Zasa pomoc od FIA pre Mercedes… Protekcny sopliacik sa vlaci mimo trat a nikto nic nerobi, hlavne ze Perezovi v Rakusku vymazali cas az po tom, ako si zbytocne znicil dalsie gumy.
Uuuuf nadrziavas Leclerkovi…ale da sa to aj tanto brat no
Toto by mohol Terminatora dabovat
Však sú z jednej krajiny
Chápu, bude to ještě pěkná bitka Ale teď v závodním režimu vypadá Alpine prostě lépe.
Jeeeej, niekomu tu solídne povolil zvierač a zasral si celý gauč
Max sa nevláči mimo trať, si moc kritický.
Tak mi vysel puvodni tip z tydne double podium Mercedesu.
Dneska mi to zkazil LEC, jinak bych mel 100%
Ja a nadržiavať Leclercovi.
Holt každý ma kritéria pre tragický výkon iné.
Konecne bezproblemove preteky pre Alonsa. Bolo nacase.
To jo, jen ať to pokračuje
Hlavně je z Renaultu cítit lepší týmovou pohodu.
Bohužiaľ máš pravdu… Uvidíme po letnej prestávke, stále dúfam, že sa zbavia Ricciarda
Ale zase na druhú stranu Alonsovi prajem.
Nedivil bych se, ale se smlouvou to asi přehnali a teď jsou tak trochu v pasti.
Moj gauc je v pohode, radsej sa staraj o toho panacika pre ktoreho je piercing zivot a mladika s babskym ksichtom co jazdia v Mercedese. Ked pol sezony Hamilton jazdil ho*no tak si bol zalezeny
No, tím si nejsem tak jist. Ale když technika drží, rychlost tam je. Pokračujeme, chce to stále najít tak sekundu a to není málo.
Se Sainzem blbost no, když už předjel Pereze měli pokračovat dál.
Ferrari tuto sezonu dokazal postavit naozaj rychle auto, podla mna pokojne najrychlejsie v poli. Problem je, ze tam sa to zacina aj konci. Pekne sa ukazuje, ze dobre auto na boj o titul nestaci.
Jazdcov maju skvelych, Leclerc a Sainz patria k tomu najlepsiemu, co startove pole ponuka. No obaja posobia nepripraveny na boj o titul. Sainz sa teraz chyta trochu lepsie, no zaspal uvod sezony, cim sa vyradil z boja. A ani teraz to napriek zlepseniu nie je ono, ako sme videli v Silverstone.
Leclerc je velmi, velmi rychly a myslim si, ze ma na to, aby sa vyrovnal Verstappenovi a porazil ho. No chybaju mu skusenosti v boji na cele a kvoli tomu vela chybuje, ako sme videli aj dnes.
Spolahlivost jedna velka katastrofa, to ani netreba komentovat.
A operacne- pitstopy, strategie, je to slabota, zahodili kvoli tomu strasne vela bodov.
Vo vysledku su teda skor v boji s ovela pomalsim Mercedesom nez s Red Bullom. Mercedes je pomaly, no vsetko ostatne funguje dobre- jazdci, strategie, spolahlivost. Tym padom dokazu s ovela rychlejsim Ferrari ako-tak drzat krok.
No a v RB funguje skoro vsetko, takze su na mile vzdialeni.
Tuto sezonu Ferrari zachrani len zazrak.
Jízdní projev Renaultu se mi jeví jako více vyvážený. Nebýt poruch, ale to už jsme u rybníka Svět.