LIVE: Veľká cena Francúzska 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Zasa pomoc od FIA pre Mercedes… Protekcny sopliacik sa vlaci mimo trat a nikto nic nerobi, hlavne ze Perezovi v Rakusku vymazali cas az po tom, ako si zbytocne znicil dalsie gumy.

Uuuuf nadrziavas Leclerkovi…ale da sa to aj tanto brat no

Toto by mohol Terminatora dabovat

Však sú z jednej krajiny :rofl:

1 Like

Chápu, bude to ještě pěkná bitka :wink: Ale teď v závodním režimu vypadá Alpine prostě lépe.

Jeeeej, niekomu tu solídne povolil zvierač a zasral si celý gauč :rofl::laughing:

2 Likes

Max sa nevláči mimo trať, si moc kritický.

1 Like

Tak mi vysel puvodni tip z tydne double podium Mercedesu.

Dneska mi to zkazil LEC, jinak bych mel 100%

1 Like

Ja a nadržiavať Leclercovi. :rofl:
Holt každý ma kritéria pre tragický výkon iné.

Konecne bezproblemove preteky pre Alonsa. Bolo nacase.

To jo, jen ať to pokračuje :slightly_smiling_face:

1 Like

Hlavně je z Renaultu cítit lepší týmovou pohodu.

Bohužiaľ máš pravdu… Uvidíme po letnej prestávke, stále dúfam, že sa zbavia Ricciarda

1 Like

Ale zase na druhú stranu Alonsovi prajem.

Nedivil bych se, ale se smlouvou to asi přehnali a teď jsou tak trochu v pasti.

1 Like

Moj gauc je v pohode, radsej sa staraj o toho panacika pre ktoreho je piercing zivot a mladika s babskym ksichtom co jazdia v Mercedese. Ked pol sezony Hamilton jazdil ho*no tak si bol zalezeny

1 Like

No, tím si nejsem tak jist. Ale když technika drží, rychlost tam je. Pokračujeme, chce to stále najít tak sekundu a to není málo.

Se Sainzem blbost no, když už předjel Pereze měli pokračovat dál.

Ferrari tuto sezonu dokazal postavit naozaj rychle auto, podla mna pokojne najrychlejsie v poli. Problem je, ze tam sa to zacina aj konci. Pekne sa ukazuje, ze dobre auto na boj o titul nestaci.

Jazdcov maju skvelych, Leclerc a Sainz patria k tomu najlepsiemu, co startove pole ponuka. No obaja posobia nepripraveny na boj o titul. Sainz sa teraz chyta trochu lepsie, no zaspal uvod sezony, cim sa vyradil z boja. A ani teraz to napriek zlepseniu nie je ono, ako sme videli v Silverstone.
Leclerc je velmi, velmi rychly a myslim si, ze ma na to, aby sa vyrovnal Verstappenovi a porazil ho. No chybaju mu skusenosti v boji na cele a kvoli tomu vela chybuje, ako sme videli aj dnes.

Spolahlivost jedna velka katastrofa, to ani netreba komentovat.

A operacne- pitstopy, strategie, je to slabota, zahodili kvoli tomu strasne vela bodov.

Vo vysledku su teda skor v boji s ovela pomalsim Mercedesom nez s Red Bullom. Mercedes je pomaly, no vsetko ostatne funguje dobre- jazdci, strategie, spolahlivost. Tym padom dokazu s ovela rychlejsim Ferrari ako-tak drzat krok.

No a v RB funguje skoro vsetko, takze su na mile vzdialeni.

Tuto sezonu Ferrari zachrani len zazrak.

3 Likes

Jízdní projev Renaultu se mi jeví jako více vyvážený. Nebýt poruch, ale to už jsme u rybníka Svět.