LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

nvm ci si to vytesnil, ale to, ze mu upgrade nesadol kazdy videl, a ze vyletel do strku tiez kazdy videl

2 Likes

To je fotomontáž, alebo si Alo fakt zapálil cígu?

Pohodovej. Měl jsem rande, byl jsem na obídku, tikety vycházejí. Jen teda ten na Ferrari nevyšel.
Zase fanoušci Ferrari uvěřili, že může být lépe a já vůl jim na to skočil.

1 Like

Ve FP3 udělal chybu, nasadili mu starou podlahu, v Q mu špatně spočítali špatně palivo a měl jet 4 kola, jenže mu to pusitili na 5 celkem, takže v kole co si chytsal se vyvzel moc za Landem, přejel štěrkem a pak chtěl jet hned další, ale to už mu nevyšlo palivo

samozřejmě upravený :slight_smile:

1 Like

ok, tak když Leclerc nevyhrál, tak mu nesedl uprgade Ferrari lol

o leclercovi neni rec

Jak si sa vobec mohol opytat :sweat_smile::sweat_smile:

1 Like

Ale myslím, že po dnešku by si možno aj jednu zapálil. :slightly_smiling_face:

1 Like

samozřejmě, že není. Jen dávám tvůj divnej příklad, někdo vyletí do štěrku, tak mu nesedou uprgady, srsly :smiley:

image

mas pocit, ze mu sadli upgrady? ja som napisal dve veci, nie ze to je dokopy

Sam Russell sa stazoval na pneu a Ham ho aj preto miestami dobiehal. Ak by zavolali Ham, prepadol by sa za Pereza, co sa Georgovi nestalo… A nechat sa ho trapit na tych zlych pneu dalsich vela kol je tiez risk a nezmysel. Argument ze nejaky tim bod nepotrebuje je zaujimavy…

Ale fakty su jasne - ako tim vdaka tomu ziskali viac, no George viac hladel na interny suboj…

Už si mi to objednal jo?

Mám pocit, že mu nesedl tenhle víkend, neřekl bych, že je to čistě uprgades. Lance měl taky problém postoupit do Q3 a dneska to vypadalo líp.

Chceš do něj píchat špendlíky :smile: ?

2 Likes

Podla mna to bol skvely vikend zakonceny napinavymi pretekmi s napinavym subojom. Len ten utok tam chybal.

Podla mna sa ukazalo, ze Verstappen a Norris su momentalne dvaja najlepsi piloti na roste, zasluzene beru prve dve miesta. Obaja boli tento vikend rozdielovym faktorom, u Norrisa to v pretekoch dlho vyzeralo nenapadne, no nakoniec to este velmi dobre vytiahol. Ale myslim si, ze sa ukazal aj rozdiel medzi tym, ked niekto najlepsie jazdi a ked je niekto najlepsim jazdcom. Norris ma momentalne vybornu formu a na trati za Verstappenom prakticky nezaostava, co sa ukazalo uz v Miami. No Verstappen tento vikend ukazal vynimocnu schopnost zvitazit aj v narocny a svojim sposobom nevydareny vikend, za co mu urcite patri velka pochvala.

V kazdom pripade pekny suboj a skvele napatie na zaver. Snad bude suboj medzi Norrisom a Verstappenom pokracovat aj dalsie vikendy a snad sa aj Ferrari a Piastri dokazu viac zapojit.

Inak aj Piastri isiel dnes podla mna velmi dobre, skoda toho trestu. Velmi dlho podla mna aj vyzeral lepsie nez Norris, ale na ten Norrisov zaver sa uz nechytal. No forma McLarenu je v kazdom pripade famozna, za to im patri velka pochvala.

Trochu sklamanie Ferrari. Myslim si, ze Leclerc vcera v kvalifikacii a aj dnes chybou, ktorou sa pripravil o sancu zautocit na Norrisa ukazal, ze za Verstappenom a Norrisom v sucasnosti trochu zaostava a nevie byt takym sposobom rozdielovy faktor. A Sainz po dobrom uvode sezony posledne dva vikendy trochu stratil dych. Vylepsenia Ferrari teda zatial do boja o vyhru nedostali, no som zvedavy, co predvedu pocas dalsich pretekov. Rozhodne neboli daleko, este 15 kol pred koncom to vyzeralo, ze Leclerc zdola Norrisa a nebyt chyby mozno aj on zabojuje o vitazstvo.

Inak pekny vykon aj Tsunoda. Katastrofa tento vikend Alonso a aj Mercedes vyzera biedne, najma v porovnani s ich supermi Ferrari a McLarenom, ktori narozdiel od nich spravili velky krok vpred.

5 Likes

to uz je ale druhy po sebe, u alonsa alarmujuce, nemyslis?

Si si rezervoval na pichanie špendlíkov?

:smiley:
Přesně tak… Ještě k tomu mám provázek a špendlíky.