Moc nechci komentovat, aby Gasly neměl ještě nějaký problém. Snad těch šest kol dá bez úhony.
Pochop Mercedes odvedl nejlepsi praci.
To víš, že jo bobku ![]()
Keď takto vyhrával Red Bull tak si bol určite spokojný
Bez varit obed.
Ak berieš aj podvádzanie za lepšiu prácu, tak asi áno …
Dneska se body vyloženě rozdávají za přežití ![]()
Nehraj si tu na Jose, už tak stačí, že tu plácáš
Pokud myslíš 22, 23 a 24 tak vidím podstatný rozdíl v tom, že ty gaps nebyly tak obrovské v celém poli, to je jedna věc, druhá věc je ta, že se dokázalo dotáýhnout skrze vývoj, tady to skrzhe vývoj prostě nedotáhneš.
Myslel jsem to vazne.
Nakonec Lewis první velké pódium ve Ferrari? Pro něj kdy, když ne tady v Číně, příště už to může být obráceně. On to tady má rád a Charles přesně naopak.
Však já taky, tak val do kuchyně.
Ak má niekto vyhrávať z Mercedesu, tak nech je to aspoň Antonelli nech aspoň budem počúvať taliansku hymnu.
Hlavne bolo vidno, že Max na to tlačil, aj keď netrebalo
, čiže z toho mi vyplývalo, že pravý jazdec na správnom mieste, teraz na to nemajú, ako tlačiť lebo by ich AIčka poslala dole poľom, to je fakt “pinnacle of motorsport”
.
Začíná Kimi v Merglu přebírat žezlo?
Dneska mas na obed kureci paraty a zabi stehynka.
Nope, to je hodená kosť pre malého psíka poslušného Antiho, a po Číne sa vráti trhač asfaltu Jack Russell-Teriér George
.
Nie, len Russell mal smolu v Q.
Gratulace Kimimu, Ham se u Ferrar končně dočkal. Honda je obrovská ostuda dál, jinak není moc co dál komentovat, ty rozestupy a objíždění jen skrze stav baterie jsou tristní, opravdu doufám, že přijde uprava pravidel v tomto směru