LIVE: Veľká cena Číny 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Osobně si vůbec nevzpomínám, kdy spolu takhle jezdci Ferrari bojovali.
Jsem z toho unešený a chválím Vasseura, že tenhle unikát jezdcům dovolí.

2 lajkov

Je nějaká možnost aby se začalo něco dít, pokud by si velké množství zrušilo Sub na F1TV?

Na druhou stranu, proč ne. Aspoň máme trochu příběh, to je důležité.

1 lajk

He, Ferrari si to dava na Imolu 1982, Villeneuve vs Pironi

1 lajk

Je to krásné, moc se mi to líbí. Vivat Ferrari. :+1:

3 lajkov

Tak Charlesa suboj bavi, snad mu to odpustia divaci :joy:

Měl jsi pravdu? No podle mě ne. :sweat_smile:

Tady se míchají tři období.

První je to vzpomínané před 25 lety, které je čistý vzpomínkový optimismus. Zkuste si pustit náhodný závod a uvidíte tu ukrutnou nudu oproti moderním závodům. Jediné co to mělo byl ten pocit jízdy více na hraně. Co aspoň mě přestane bavit po pár kolech čistého vláčku.

Druhé je po roce 2009, kde se začalo řešit předjíždění. Někdy to bylo lepší a někdy horší (třeba když to na začátku 2012 Pirelli přehnalo a závody se změnili v pneu loterii) Nicméně to bylo za mě dobré období pro závodění a když se to v období 2010-2013 sešlo s vyrovnaným polem, tak to bylo top.

No a třetí je od letoška, kdy se to podle mého gusta trochu přehnalo. Nicméně za mě stačí udělat trochu krok zpět v poměru elektro/klasika a nemuselo by to být úplně tragické. Pak by to mohlo být pořád lepší než to období před 25, které je čistý vzpomínkový optimismus :grin:

Ferrari dělá závod, Ferrari dělá sezonu!!!

Já to řeknu, i když to bude nepopulární - zatím hezký závod :slightly_smiling_face: . Ty dva vozy vepředu si holt musíme odmyslet :smile: .

3 lajkov

Ty si pisal minuly rok opakovane o oranzovej nude, tak neviem… :slight_smile:

Teda Max nemá zatím nejlepší období…

Já si odmyslel rovnou šest prvních vozů a
Vlastně už pět jezdců a taky si to náramně užívám. :upside_down_face:

1 lajk

Tak jsem ten motor Fordu prechvalil, to nejni dobry.

Hadjar v Australii, Max tu.
McLareny a dalsi ani neodstartovali, kruta dan za nove pravidla (PU), co sa tak trochu ocakavalo…

2 lajkov

Jj, Pierre zatím moc hezky. Alpine se vůbec neukazuje tak špatně.

1 lajk

Alonso těsně za Emilem. :flexed_biceps:

No jo, to je taky život a k závodům to patří… Zatím nám to vlastně všechno kazí jenom ty Mercedesy :smile: .

2 lajkov

3 ztrácí na druhého 15,6s? tak to je krásné, takovou F1 jsme si všichni přáli

To jsou dvě podmínky, první je vyrovnanost pole/vyrovnanost špičky (to vloni nebylo splněno) a druhá je možnost předjíždět, kterou jsem rozepisoval v minulém příspěvku.

Právě proto mám 2014 -2020 za období temna, i když samotné podmínky pro závodění byly veskrze dobré.

Letos se to sešlo skvěle, závodění je divné a ještě k tomu Mercedes dominuje :sweat_smile:

2 lajkov