Trochu rozdiel oproti radosti z Russellovho víťazstva. Dnes mal väčšiu radosť z Hamiltona ako z Russella.
Tak to jednoznačne
, ale zase tak fanaticky som to nebral, keď sa nedá pozrieť, tak nie no
, chleba lacnejší nebude. ![]()
Pekne
, dopredu ti želám pekný zážitok, hádam nebude pršať a zbytočne nezmokneš. ![]()
Ano, kedysi to bolo fajn. Ale stal sa z neho soumen a to zly. Dnes sa tusim uz nikde nekladie doraz na profesionalizmus, vsade je len snaha predat sa.
Nic, skusil som, dalej neplatim. Ja som to znova skusil kvoli malemu, lebo so mnou pozerava zavody a nechcel som mu motat hlavu anglictinou, je vo veku, kedy opakuje co pocuje aj z telky.
Ja by som ešte vyzdvihol nenápadné 9. miesto Sainza, ktorý sa ubránil na starých hardoch pred Colapintom. Je to síce Colapinto, ale Alpine šiel tento víkend pekne narozdiel od takmer tragického Williamsu. Inak gratulácia Kimimu, bolo pekné vidieť skutočné emoócie, Bearman perfektne, Gasly tiež pekne a vďaka za Ferrari.
Ja by som tiez radsej sky, ale moj maly pozerava so mnou a chcel som mu dopriat slovencinu. Ale aj on co ma dva a pol roka tak sem tam dnes pozeral na tu telku dost zmatene ked Eisele nahodil svoj dramaticky ton, zacal zvysovat hlas a virtualne si isiel prechcat nohavice pri subojoch Ferrari. Ze co sa deje…
Na Sky su sice zaujati a britski jazdci su svati a tiez nemaju prehlad o diani na trati niekedy, ale je to ovela lepsie ako nase
No však nie nadarmo povedal správne pán predseda, že: “čím je človek väčšia k*rva, tým je väčšia celebrita…”
![]()
Kiežby bolo takých viac
, klobúk dole, lebo keď som počul dnešnú Gen-Z a ešte aj tú novšiu rozprávať, to bolo pomaly, ako “rakúština”, taká divná zmes slovenských a anglických slov
, no fuj, “ja to nefeelujem” a podobné taľafatky
, ja sa priznám, že tiež sem napíšem nejakú divnú zlepeninu ale dám to radšej do úvodzoviek (občas na to zabudnem), lebo to neberiem, ako niečo spisovné. ![]()
Ako to čítam, tak to vyzerá byť zrejme niečo podobné tomu, akoby mal Eisele podcast s hosťami a F1ka robí len kulisu
.
Jasne, ked sa neda tak sa neda, ale vzdy ked sa dalo, tak som si tu F1 pozrel, hoci aj na mobile, ked som nebol doma. Teraz ma to aspon zatial vobec nelaka, ze to musim vidiet live.
Dakujem pekne, ale ja by som dazd aspon na jednej VC, kde budem, prijal. ![]()
Samozrejme nie nejaky brutalny lejak, ale nech sa aspon na inters ide a nech su strategie zaujimave.
Veru. Bohuzial dnes predava viac umela sou, neexistujuca vymyslena drama a hlavne kontroverzia a nie profesionalizmus.
Chcelo by to taky formulovy ekvivalent Roberta Zarubu, ten bol vyborny pri hokeji.
Tak to mas super, ze pozerava s tebou. Ja si na to este pockam. ![]()
Ja platim Voyo aj kvoli lige majstrov, nhl, atd a pride mi zbytocne platit navyse este aj F1TV (staci mi pozerat prenos, nemusim si zas live prepinat onboardy a sledovat telemetriu), takze toho Eiseleho vydrzim (furt lepsie ako ked bol Richtr, ten bol totalne mimo cez preteky a akurat vedel divaka uspat).
Je to nový standard F1 ![]()
Kdo chce vyhrávat v F1, tak se musí holt kamarádit s prezidentem FIA, ten to zařídí
Eisele to robí hlavne kvoli reelskam na instagrame a tiktoku aby mal čisla a sledovanosť pri tom jak sa natáča aku ma akože reakciu preto aj uplne normalny suboj a bežné veci 100krat viac prikrášli a zvýši hlas .. To hej su občas zaujatí pri britských jazdcoch ale chápem ich kedže su Briti ale da sa to prehliadnuť ked si dam plusy a mínusy z Nova Sport ![]()
presne ako píšeš, reálne ten tréning je podcast o tom čo kto robil cez týždeň kto kde bol a pod. sprostosti, veci ktore nech si hovoria na svojom debriefingu či ako to volaju lebo je to ich projekt, ale komentovanie na stanici kde ide prenos F1 by malo byť o komentovaní F1 a diania na trati
Najhoršie je, že keď ho niekto skritizuje, tak to dá na Rytmusa a letíš rovno do bloku.
Myslím, že problém této koncepce závodění včera dokonalé shrnul @jason_bourne1995, lépe se to snad ani napsat nedá. Je to tiktokové závodění, cukrkandlová záležitost. Uvědomil jsem si to při souboji obou Ferrari. Na jedné straně hezké, na druhé mi po nějaké době začalo být úplně jedno, kdo v tom souboji nakonec porazí koho. Zisk pozice tady de facto nic neznamená, za chvíli to může být jinak, záleží na stavu baterie, takže je to v konečném efektu úplně jiná psychologie diváckého prožitku. A ne nutně lepší, protože je to otupující. Notabene když i slabý Antonelli s přehledem vyhraje, protože FIA nechala Wolffa, aby zase přechytračil pravidla. Jediný vývoj závodu jsou aktuálně starty Ferrari a dočasná hra na napětí, co kdyby přece jen… Myslím, že to záhy taky začne být ohraná gramodeska.
Taková divná formule. Osobně nepoznám, co je v tomto závodění mistrovství, resp. dobrý výkon, a co management baterie. Klukům ve Ferrari ale přiznávám bod za to, že si nic nedarovali.
Čímž končí výčet pozitiv.
Předčasný konec McLarenu závodu taky moc nepomohl.
Jses tady zase vsem jen pro smich, ze te to bavi.
Podívala jsem se na highlight z dneška, musel to být opravdu mazec. O automobilových soutěžích v těchhle dobrodružných končinách nemám nejmenší představu, ale možná to není zase tak úplná nezajištěná divočina, jak bych si myslela. Ale to musíš vědět Ty, když máš osobní zkušenost.
to je presne on
celý čas chce byť za chrumkavého a ked vyjadríš názor tak si ťa blokne alebo vymaže komentar
raz som mu písal na youtube video pod jeho video kde dali nejaku epizodu za peniaze, napísal som mu že je ok ked to da za peniaze ale mohol by to napísať na začiatku videa aby som nepozeral hodinu zbytočne ked neviem ako dopadne nejaky rebriček a dostal som ban za to ![]()