LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak sa tu vzal ako prídeš a blbym komentárom, lebo objektívne dôvody vždy platia iba pre Maxa ? Prečo teda dnes nevyhral ? Veď ignorovať podmienky a techniku je predsa OK, nie ?

Objektívne dôvody sú, že poškodenie mal, a mal ho od 1 kola, lebo ho nabral na ulomkoch z Leclerca. Rovnako ako to, že tým stratíš čas, čo ty a Bretnix odborne ignorujete a máte skôr blbé poznámky a fabulacie o nezasluzenych bodoch, namiesto niečoho k veci. Rovnako ako každý kto sleduje F1 dlhšie ako ju Antonelli jazdí vie, že auto s poškodenou podlahou sa aj náročnejšie ovláda.

A teda je fakt, že dnešná RP ani dnešný výkon nebol od Antonelliho obzvlášť reprezentatívny na zhodnotenie jeho výkonu.

Avšak je viac ako pravdepodobne, že niekde okolo 6 miesta by to dokázal dať. Lebo Hadjar bol vybavený hneď, pri Ocon by normálne tiež nebol asi problém ( respektíve by tam asi ani nebol) a Hamilton mal minimálne o zastávku viac. Faktom je, že konkurencie schopné časy s nimi jazdit veľmi nemohol, aby to využil.

Teda akákoľvek kritika na jeho adresu je dnes neobjektívna.

A reči o náhodných bodoch takisto…teda boli by OK, ak by boli adresované viacerým.

A máš tu 20 reakcií od kade koho…a nemôžeš čakať nič iné ak ignoruješ fakty na dokonca základné "okolnosti toho ako F1 funguje.

Blbec nemůže nikdy přijít s chytrým komentářem, jen zabijíš čas :slightly_smiling_face:

@Jos_Is_Back @HellHogr môžete sa na to už vykašľať a prestať na seba už reagovať? Človek si tu chce prečítať normálnu diskusiu ale sú tu len tieto vaše hádky cez 5 rôznych diskusii.

1 Like

Vidis, co si si sposobil tym, ze Kimi neurobil Kiks? :sweat_smile:

Ale serioznejsie, prides mi ku Kimimu prisnejsi, hlavne k Melbourne, ale zase suhlasim, ze ani nejaka “glorifikacia” po dnesku nie je na mieste, no celkovo si zatial chalan zasluzi pochvalu imho :slight_smile:

4 Likes

Tak stačilo by, kdyby sem Jos po xtým banu nelezl a nezačínal to co furt dokola.

Že naňho stále reaguješ. Veď od tej doby čo je "back“ tak tu nepredviedol nič iné ako útoky na helmutka, teba a kiks. Len číra toxicita a nekonečné ego. tak buď v kľude.

2 Likes

Neukazuj prstom na iných. Hádate sa dvaja. Nie jeden. Dvaja. Keby ste na seba obaja nereagovali bolo by to vážne lepšie.

2 Likes

Nehadame sa dvaja. Dnes sa tu Hogr hadal s timurom, drakom, bretnixom a bohvie kym vsetkym este. Ti potom isli offline, tak nemal co robit a zacal do mna. Pravda mu nechuti. :slight_smile:

Pozor, aby ta za chvilu neobvinil z toho, ze sa ku mne pridavas a sikanujes ho, lebo sa ma bojis. Aj take tu uz bolo. :joy:

Ak na tom čo si ty sám písal nevidíš nič zlé… napíšem ti to čo jemu. Neukazuj prstom. Na hádku potrebuješ dvoch a evidentne ste si vypomohli.

1 Like

Nevzal sa tu. Nasilu si sem vopchala Maxa ty, lebo si nemala co ine, tak zlaty whataboutizmus. :smiley:

Nikto nespochybnuje poskodenie, ale bolo tak minimalne, ze sa to nedostalo asi ani do prenosu. A tie tvoje ulety, ze 4 desatiny na kolo, to uz je extrem aj na teba.

A zaroven nikto nenapisal ziadnu kritiku na neho. Jedine co @Bretnix napisal je:

• Bol nevyrazny? Bol. Dokonca ho porazil jeden Haas.
  • Padaju mu vacsie body ako odpoveda tomu co predvadza? Padaju (v Australii lucky SC, dnes DSQ oboch Ferrari), rovnako ako viacerym zo stredu pola.

Este ho aj Bretnix pochvalil, ze neurobil ziadnu chybu. A ty ako taka furia sa do neho pustis. Rozum mi odletel.

CItuj mi sem tu kritiku, ktoru vidis.

2 Likes

Neukazujem prstom na nikoho, ja som ho dnes trosku nakrmil ked som mal cas. Keby som chcel, mohol som ho ignorovat, tak ako to niekedy robievam. Dnes sa ale Honzi utrhol z retaze, hadka za hadkou, tak som mu prisypal trosku soli.

Ak si ho das do ignore listu, tak neuvidis 90% hadok na tomto fore, budes to mat skryte. A zaroven sa ti odfiltruju aj bludy a hejty na RB a Verstappena. :slight_smile:

To je odhad ktorý si prečítaš aj v odborných článkoch že takéto poškodenie môže byť kľudne do 4 desatin.
Plus je to odhad tímu po VC, že okolo 3-4 na kolo na GR strácal vďaka tomuto.

A ako konkrétne sa poškodenie podlahy dostáva do prenosu ? To nie je defekt ani ťukanec a ulomený kúsok.

Takže, čo malo byť v prenose ? Záber z pod auta ?

A v prenose to nebolo aj preto, že Toto nariadil aby mu to nepovedali …aby nebol v strese. On sa na auto pýtal na jeho zadok, ale dostával len všeobecné odpovede. Takže čo malo byť v prenose ?

A vo zvyšku sa nebudem 100x opakovať.

No tak nevyjel.

Jinak mene chapava jses ty.

Trochu vyvažuji ten hype (viz AKA jako pilot dne). Určitě je to solidní debut, ale ten hype prostě nechápu. Navíc v obou závodech se posunul výrazně výše v důsledku okolností, takže jeho bodový zisk nadsazuje předvedenou realitu. Vybojovat tyto příčky vlastními silami, označení “New Verstappen” by v této chvíli bylo na místě, to by byl oslnivý vstup do F1. Takto bych za sebe uzavřel střízlivějším “nezklamal”.

Zdroj? JPP?

Odhad timu pri Mercedese treba brat s rezervou. Aj Hamilton mal vzdy zahadnu skrytu technicku poruchu, na ktoru prisli az po preteku vzdy, ked ho Bottas porazil. :smiley:

Vysielacky o takychto problemoch byvaju v prenose. Tak ako boli vysielacky o Landovych brzdach.

Staci ked sem das tu udajnu kritiku, ktoru stale neviem najst a stale si ju sem nedala.

Bože už pochopíš že pilota dňa dostal lebo ho v Austrálii nedostal tak sa fans hecli teraz !

Navyše to on neovplyvňuje a najviac bol prekvapený on sám ( čo je milé až by som povedala sympatické).

Takže aký hype ? Kto ho hypuje ?

Sám Toto sa bavil že to je že je pekný a jeho fanusikovska základná 16-18 čo to spôsobilo, a že možno aj to, že Bono je pekný :joy: Aj ked ho následne defacto pochválil.

Nikto okolo neho ale falošný cirkus nevytvára. Len panuje zatiaľ spokojnosť. A mal aj kopec smoly čo je fakt, tak som ti to doplnila, lebo z tvojho komentára sa nezdalo, že to info máš.

A ešte raz chalan pred 16 mesiacmi jazdil FRECU a dnes je v top tíme.
Takže ja by som skôr povedala, že zatiaľ naplnil očakávania.

Navyše to či je Max alebo nie sa bude súdiť po apson jednej VC v normále a takú podľa teba nezajaxdil lebo dážď a teraz porucha.

Objektívny obraz toho čo by dokázal na suchu a aké mal tempo nemáš !

Ideálne by to bolo súdiť po polovici sezóny dajme tomu a nie po 2 pretekoch :woman_facepalming:t3:

Ja som si ozaj myslela, že si jeden z tých čo objektívne popisujú veci

Presne to som pisal po Australii. Ze Kimi nesklamal, ale zatial ani neohuril, len mal stastie na SC a ze zatial by som s jeho glorifikaciou pockal (predsalen mal to byt novy Verstappen a zatial nie je). Asi si vies predstavit ten shitstorm od fanusicky co sa tu na mna spustil. :smiley:

Inak ked sa bavime o novacikoch, tak na mna zatial najlepsi dojem urobil Hadjar. Sice v Australii mu to v nedelu uslo, ale treningy, kvalifikacie a aj dnesne preteky super, je pomerne blizko Tsunodovi. A to som si od Hadjara sluboval asi najmenej pred sezonou, bral som ho len ako taku z nudze cnost RB, ked vyhodili Pereza aj Ricciarda za par tyzdnov.

Pred sezonou Wolff, teraz ty. :smiley:

Musíš ho srovnat s Maxitem. :slight_smile:

1 Like

Jasné ale to že Max mal problémy netreba brať s rezervou ? Čo ak reálne mal zle preteky ? Taký istý argument !

A ako majú dať do prenosu vysielačku ktorá nezaznela ! Aspoň čítaj !

A Vestapen ako jazdil prvé VC ? Dokonca prvú sezónu ? Krátka pamäť ?

Och bože 2 VC odjazdil a už vyhlásenia rezolútne :woman_facepalming:t3:

A som rada, že body sa teda dávajú za tréningy ak top nováčik Hadjar lebo zatiaľ ma za sebou 2 dobre Q.

Takému Russellovi kedysi vo Williamse nestačilo byť dobrý kvalifikant na takéto reči …

Ale ak si Hadjara bral ako z núdze cnosť tak tvoj názor na nováčikov treba celý brat s rezervou

Ty si tym Verstappenom posadnuta. Tazko prijat fakt, ze je top a ty ho nemas rada?

Ale ked uz sme pri tom, tak prvu sezonu mal fantasticku. Dve 4. miesta a deklasovanie Sainza bol top vykon na pilota, ktory bol len druhu sezonu v monopostoch a bol najmladsi v historii. Ale nechaj Maxa Maxom, o tom sa tu nikto nebavi.

Ake problemy mal Max?

Uz sem konecne cituj tu kritiku, ktoru ja alebo @Bretnix piseme. Asi sa nedockam, lebo su to len tvoje bludy za to, ze ho tu neglorifikujeme, co?