LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Má křišťálová koule mi vyjevila tvůj příspěvek ještě dříve, než jsi ho poslala. Důkaz je výše. :slightly_smiling_face:

Kimi ma 22b, ale jak k nim prisel sam netusi, mozna si vyjel svym vykonem tretinu, zbytek mu spadl do klina, protoze se proste po dojezdu rozdelit body musi, nemuzes nekomu nedat body protoze si je nezaslouzi.

1 Like

Pro Hogříka (@HellHogr):

“Another masterclass in damage limitation from Max Verstappen in what looked like the fourth fastest car this weekend, certainly on high fuel.”
Josh Sutil

4 Likes

Zajímavý, že se tímhle hodnocením oháníš, když jde o Maxe, ale loni si to záměrně ignoroval u Fernanda :smiley:

1 Like

Neutíkej od tématu.

Navíc Fernando je mezi “losers”.

Já od tématu neutíkám. Říkám, že stejné zdroje využíváš ve chvíli, kdy se ti to hodí, jindy je ignoruješ.
To je, ale mohl by sis přečíst taky důvod, ne jen kategorii. Každopádně očekávám, že umíš číst a dokážeš pochopit psaný text i v kontextu.

1 Like

Pošli na the-race tu svou tabulku a vysvětli jim, že jsou pitomci. :wink:

To není moje tabulka. A proč bych to dělal, to co cituješ je:

1 Like

Protože to je fakticky to, co jsem napsal v příspěvku, proti kterému jsi vytasil tu tabulku. Jen jsem nepoužil obrat “4. nej”.

Ma ich ak sa nemýlim 20

A vyjel si ich presne ako ostatní.

Minulý týždeň išiel výborne a ktokoľvek tvrdí,že si body nezískal šikovnosťou tak je menej chápavý k tomu ako F1 funguje.

A tento týždeň som od neho nečakala nič, vzhľadom na tú poruchu sa asi nedalo čakať, že bude predbiehať. Áno mal šťastie na DSQ Ferrari, ale to mal aj Ocon, aj Sainz, aj Bearman aj Albon. Tiež si toľko bodov nevyjazdili. Ani Haas ani Sauber napríklad.

Môžme od neho čakať viac v Suzuke, keď bude auto v celku. Za toto nemohol, na štarte sa neuhneš ničomu a on to proste pozbieral, čo odpadlo z Leclerca. Následne musel manažovať auto a ver tomu, že to boli ťažké preteky.

Takže mi uniká pointa

A zaslúži si ich ten kto dôjde do cieľa tak ako má a legálne…to je všetko. To on urobil.

Reči o nezasluzenosti sú ako z materskej školy.

A aj šťastie praje pripraveným …

A smoly mal takisto dosť, či už v Austrálii alebo tu.

V SQ3 keď to tím zle manažoval. Na štarte teraz. V Q v Austrálii kde doplatil na drobnosť.

Reálne ak by nemal poruchu mohol skončiť niekde tam kde skončil, ak by tam neboli okolnosti. Ak by ale nejazdil dobre tempo aj s tým poškodením a nemanazoval mohol dopadnúť aj oveľa horšie ako P6 či dokonca 8. On o ňom ani len nevedel, len cítil, že auto v zadu robí čo chce, povedali mu až na konci prečo.

V Austrálii takisto bez toho poškodenia by skončil niekde 5-6. To nebola žiadna veľká chyba, na inej trati by nebola žiadna.

Takže až toľko zase neziskal náhodou…

Zatiaľ predviedol jeden skvelý výkon a áno aj jeden nevýrazný ale ani zlý.

Ale s poškodením čo ťa stojí možno 4 desatiny na kolo.

Takže zatiaľ mu to ide solídne a body zbiera. Na 2 preteky v živote je to úplne OK v tejto situácii.

Takze F1 sa nejazdí na zásluhy …

Kimi 22 bodů. Ten je jinde.

x

víš co vůbec píšeš?

1 Like

Dokonca som mu ešte 2 ubrala.

Nič to na pointe nemení, že poniektorí ochotne zabúdajú, ako funguje F1 keď ide o Mercedes.

Jasne, skoro nedokoncil, len tak tak, ze to udrzal na trati od 1. kola.

4 sekundy pohodlne podla mna.

@Bretnix a to som si myslel, ze pri Russellovi zazivame strop. Chcel by som vidiet dvojicu Russell/Antonelli - Alonso v jednom time. Si predstav tie ohnostroje tu pri fanatikoch danych pilotov, servery by padali. :smiley:

1 Like

Ignoruješ fakty ale hráš sa na odborníka

Dosť humorné :grin:

Ja si pozriem Maxa ako nás ohúri s poruchou OK ? Jak popredbieha polovicu gridu …

Do 4 desatin na kolo je reálny odhad, závisí od rozsahu poškodenia, aj keby to boli 2 tak proste konštantné strácal

Hele další co nesleduje závod, a pak se tu snaží vysmívat, ale dělá akorát vola ze sebe

2 Likes
  1. Ake fakty? Daj jeden fakt, co ignorujem. :smiley:
  2. Odkial sa v tejto diskusii vzal Max? :sweat_smile:
1 Like

Od té doby, co narveš Maxe všude, větší posedlost u tebe je už jen mnou

1 Like

Spocitaj si tvoje dnesne reakcie na mna a potom sa vrat a oprav si tu vetu kto je posadnuty kym. :slight_smile:

1 Like

Jen za dnešek tu mám od tebe 20 reakcí klaune