LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Víme, jsi prostě slabej jedinec, co nedokáže věcně diskutovat :stuck_out_tongue:

Je ťažké tie tvoje bludy ignorovať keď si človek číta diskusiu… Namiesto toho aby si sa ukludnila nedajbože vstúpila do svedomia aké to otravné, bludné cockotiny píšeš lahkovážne odvetíš “kĽuDnE nEčÍtAj kTo ťA nÚtI ?” Moja, všetci sme tu asi cockoti len ty si lietadlo, či ako ?

8358556

Žeby si Alonso na záver kariéry po sezónnej prehre s Oconom pripísal prehru aj so Strollom? :grimacing:

1 Like

Ved si to zablokuj …

Nemusíš to čítať.

Ferrari to nezvládá, tak do Alonsa viď :slightly_smiling_face:

1 Like

David teď fandí RedBullu. Až bude Ferrari double, tak bude Ferrarista.

1 Like

image
nové poradie

1 Like

Zatiaľ jediný kto to tu nezvláda si ty Honzíku.

@Donnie_Darko @Daaviid23 výborná robota chlapci, krásne čítanie, ďalší z mnoha mental breakdownov je blízko. Za chvíľu budete šikanátori ako ja. :sweat_smile:

1 Like

Fanoušek Lawsona? :open_mouth:

1 Like

Vidíš, Lawson z posledního 12, namazal si na chleba oba Saubery, ale chtějí ho vyměnit.
Nevděčníci.

3 Likes

Lawson z pitlane až na P12. A oni ho chcú vyhodiť. :sweat_smile:

1 Like

Za sjetou podlahu bych dal i stopku na příští závod.

@Daaviid23 si toho určitě moc váží, že je na stejné úrovni jako ty, už jen čeká na multi bany

Chtěl jsem napsal něco na styl jako napsal Puff ale předběhl mě.
No nic ale, dneska jste zase nějací nervozní, tak já zase půjdu :slightly_smiling_face:

@PUFF Haha, jako by se RB nějak zásadně dařilo, však tam to tahá už jen ten Max :stuck_out_tongue:

Ocon P5 je uplne sialeny vysledok. Oba Haasy vlastne.

Jinak díky. 2x jsem měl Alonsa… 2x mínus body.
Aspoň, že ten Georgito je jistota.

My? však se podívej co tu předvádí @Donnie_Darko a ještě, že se k tobě hlásí @Jos_Is_Back - na hezkou úroveň si se dostal :slight_smile:

1 Like

2 Likes

Inak podarilo sa dať niekedy niekom double v DSQ? Alebo Ferrari objavilo niečo nové?