Kľudne nečítaj kto ťa núti ?
Tak hlavně, že Norris dostal info o brzdách, přesto se snažil marně stáhnout Piastriho, a kvůli tomu málem ani nedojel. Měl by pochopit, že jeho šance byla loni, letos je to Piastriho rok
Co po 15 letech? závod skončil před pár hodinama a ty tu furt sebou házíš, jak kapr na suchu
Vettel porazil Alonsa 2x pred 15 a 13 rokmi kedy ukázal že je lepši a ty sa tu hadzes ako kapor a kopeš do Vettela pri každej príležitosti chapem ze tie sezony sa na tebe podpisali tak ako sa podpisali
Jj s rychlejším monopostem o 0,6s ukázal, že je lepší. To co tu předvádíš je strašnej cirkus
@Daaviid23 se taky rád stane cirkusákem koukám
No nic ukončíme to. @Donnie_Darko to mentálně nezvládá. @Daaviid23 ztratil zase veškerou sebereflexi, tak to tu vypadá jako vždy, když ti dva se sejdou
Cirkusovou hudbu jsem tu už postl, nemusíš o ní dál žadonit
Fíha, ty jedeš
Stroll poraza Alonsa zatial co Norris vedie WDC ale ja to nezvladam, dobre vediet
Ale za tohle si může Honzík sám. Já se v tom nechtěl rejpat ale Honzík musel provokovat…
Víme, jsi prostě slabej jedinec, co nedokáže věcně diskutovat
Je ťažké tie tvoje bludy ignorovať keď si človek číta diskusiu… Namiesto toho aby si sa ukludnila nedajbože vstúpila do svedomia aké to otravné, bludné cockotiny píšeš lahkovážne odvetíš “kĽuDnE nEčÍtAj kTo ťA nÚtI ?” Moja, všetci sme tu asi cockoti len ty si lietadlo, či ako ?
Žeby si Alonso na záver kariéry po sezónnej prehre s Oconom pripísal prehru aj so Strollom?
Ved si to zablokuj …
Nemusíš to čítať.
Ferrari to nezvládá, tak do Alonsa viď
David teď fandí RedBullu. Až bude Ferrari double, tak bude Ferrarista.
nové poradie
Zatiaľ jediný kto to tu nezvláda si ty Honzíku.
@Donnie_Darko @Daaviid23 výborná robota chlapci, krásne čítanie, ďalší z mnoha mental breakdownov je blízko. Za chvíľu budete šikanátori ako ja.