LIVE: Veľká cena Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale vidis, auto ma problemy cely vikend, charles sa zvykol zviest autom a rezignovat ked sa moc nedarilo, tento vikend bojuje konecne

1 Like

Som zvedavy, co v druhom stinte vymysli proti Norrisovi, ktory sa zatial drzi dobre.

Doufám, že to u Ferrari a McLarenu mají tentokrát dobře propočítané. A Gasly bez komentáře, na pos.aného i hajzl spadne…

5 Likes

overcut nefunguje, pozri na Ricciho kam spadol. Tam jedine, že SF dá 1 pit inak padnú až niekam medzi Haasy

Renault nabral mechaniky od Sauberu? :-1:

4 Likes

Sorry, ale aktuálne jeho “legendárnosť” dosť trpí a upadá.

A každým závodom sa viac utvrdzujem v názore, že mal maximálne vyskúšať 2022 a seknúť s tým. Legenda, 7násobná ktorá bola okradnutá o titul a radšej s tým skončil. Nikto by nespochybňoval jeho dokonalosť.

Dnes? občas/väčšiu časť sezóny ho bije Russel, výsledky nikde (logicky lebo monopost ale na to nikto pamätať nebude) a nebodaj ak ešte rovnako dopadne vo Ferrari tak totálne zlé.

Tak isto ako Seb, ktorý ostal zapamätaný ako ten čo to presral, upadol a skoro nikto si nespomína na 4 tituly (prehánam ale chápeš). To isté ako napríklad Connor McGregor v MMA…

Natahovat prvy stint sa mi nezda az tak rozumne.

McL se azměřilo na Ferrari a Ferrari na McL

ak to nedajú na 1, tak sú v prd*li

Not bad :man_shrugging::joy: troska nacvicene

To by davalo zmysel, ale trochu prehliadaju Alonsa.

1 Like

chapem

ja si nemyslim ale, ze mal skoncit, podla mna v Lewisovi stale je dostatocna porcia huzevnatosti, dravosti a zapalu pre vitazstvo.

ono na alonsa tu casto padaju veci typu Dvojrocnica, lojalny tak, ze co dva roky tak swapuje teamy atd … lenze toto mi tiez u Lewisa pride ako extrem, len opacny, bol tak dlho v teame, kde mal na ruziach ustlane, ze ked tie ruze zacali vystrkovat trne, tak si to Lewis vsimol, neviem, neskoro?

5 Likes

Plan D :man_facepalming:t2::man_facepalming:t2:

1 Like

4 Likes

Plan D? to na to přešlo rychle na jeden pit :smiley:

Here we go again Ferrari :grin:

Proč Piastri jede na použitých mediums ve druhým stintu?

Tohle se nám může zdát teď a třeba ještě pár let, ale nakonec stejně zbydou jenom ty statistiky. Kdo si dnes u minulých šampiónů vzpomene jak skončili a jestli to ubírá cenu jejich titulům… Vůbec nikdo.

4 Likes

@KimiF1fan tak asi to nakoniec minimalne u Lelerca urobia