mne to pripomenulo tie prstene co mas v alberte alebo v kauflande v tych bocnych predajniach (disclaimer pre vyrobcu trofeje - je to pekna trofej, posielam lasku)
Já v každém obchodu závodím jako bych jel s vozíkem o titul. Nemám čas se rozhlížet kde co kolem mě krouží.
Holt má alergie k davům je nepřekonatelná.
V Imole začalo pršet. Bude veselo.
Ale tak teoreticky v roce 2028 by to dejme tomu být mohlo.
Jen Latifi do té doby asi něco vystuduje, tak co třeba Mazepin?
Tohle je taky drsný, 10s + 2 trestné body pro Saegeanta.
to rozoberal Crofty myslim, oni sa nemohli vidiet v tom uhle a ze je to nestastna situacia, ale tak na to tam ma pitwall
Tomu se ale prakticky nedá zabránit, mohl to dopředu jedině vzdát když si nemohl být jistý že to stihne před čarou.
Přitom Sargeant jel po hlavní.
FIA má ve svých řadách neskutečné Fialy.
Jako co můžu říci, nasadili tvrdej metr a já konec konců nejsem proti. Jsem proti dostat pak za trestné body stopku, tam bych to řešil třeba tím startem z boxů jak jsem psal (nebo dle vážnosti provinění může FIA rozhodnout zda start z boxů nebo stopku, aby tam existoval teoretický nástroj někoho vážně úmyslně agresivního stopnout). Ale za normální přestupky jako tyhle věci, ne.
Podle mě si panáci z FIA pouze zvyšují své vlastní EGO.
Sargent Hulka, ani neomezil, natož aby ho nějakým způsobem ohrozil. Dokonce se k výjezdové čáře ani výrazněji nepřiblížil, takže nic za co by FIA mohla udělat na Sargeanta bububu a přesto udělila trest.
Charlie Whiting hodně chybí.
Za to že ho předjel Ferdo Jde o to že ho předjel až za tou čárou, to se nesmí. Kdyby to stihl před onou čárou, je to v poho.
Už to chápu. Byly vyvěšené žluté.
Přesto trest na dva body nevidím. I při záznamu jsem musel obrázky rozkouskovat, abych si byl jistý kdo tu čáru přejel dříve.
Teď jsem viděl vytlačení Strolla na Hulkenberga, vyšetřovali to ti samí komisaři a rozhodli že to bylo v pořádku, já už tomu vůbec nerozumím Vysvětlení je že Stroll jel optimální linii
Už dávno jsem si všiml, že se FIA dívá na Strolla podezřele jinak.
Copak za tím asi bude?
Zacina to vypadat jako rizene divadlo, kdyz nejde resit vysledky pac jsou vicemene dane a to tak, ze do sesteho mista neni problem uhodnout poradi v cili, budeme prodavat show pres necitelna pravidla