LIVE: Veľká cena Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

No prostě to u AM podělali …

1 Like

tak zas musieť nemusí ale to by fakt čaroval

To ferrari je riadne rýchle. Perez nema sancu na rovinách, bieda

A uplne nepochopitelnym sposobom. Aj ked mozno sa mylim, stint je este velmi dlhy a mozno sa strategia Aston Martinu ukaze ako dobra. Ale teda momentalne to vyzera velmi velmi zle.

super, rip podium :+1:

Nevím s čím tam počítali, fakt netuším, věděli o degradaci a dají tam softy uprostřed závodu …

Norris zatial lieta, no neviem si predstavit, ze si tym nenici pneumatiky. Na toto podla mna este musi doplatit, ak nie, tak je to naozaj majstrovsky vykon.

Alo na softy - “better than expected so far”.

1 Like

super, double :partying_face:

duality of a man

1 Like

Ferrari master plan funguje

1 Like

One man´s meat, is another man´s poison

1 Like

Aston asi pocita s tym, ze je rychlejsie este raz zastavit, nez ist do konca, vtedy dava strategia soft-medium zmysel. Vzhladom na to, ze Leclerc je uz skepticky, z toho mozno este moze nieco byt.

1 Like

Dojazdia tych 16kol na hardoch alebo sa pojde este box box ?

akoze to ze Everyone is on plan D mi pride dost chaby argument, keby mali vsetci jedno unifikovane auto, tak okej este ale ked mas feedback, ze tento plan moc neni dobry, tak to riesis

jezis co ja vlastne pisem, bavime sa o pitwalle Ferrari …

5 Likes

to by možno fungovalo bez toho SC ale takto neverím

Ještě bych to zcela nezavrhoval no. Uvidíme.

Piastri ma poskodenie, zda sa, ze Hamilton z tych mizernych pretekov este vytrieska pouzitelny vysledok.

2 Likes

Lewis, it’s Hammertime! :slightly_smiling_face:

Podle mě je to prostě výsledek toho, že Ferrari se focusovalo jen na McL a nekoukali okolo ani na vlastní data