To není vůbec na místě.
Umíš něco jiného než rýpat a vysmívat se?
To není vůbec na místě.
Umíš něco jiného než rýpat a vysmívat se?
Protože jsou v dešti všichni náchylnější k chybám, včetně jeho samotného? Tím pádem nic neztratí?
Pockej, pockej.
To mi pise clovek jako ty? Co clanek, tak tu pises, jaka je F1 nuda, jak to jsou vyhozeny prachy a nic pozitivniho z tebe od patka nevypadlo. Doufam, ze je to jenom tvoje online nastaveni a v realu od klavesnice se ti dari lip a vic.
FIA sa dá pochopiť, že dali red flag, zodpovednosť je na nich. Ale Landa nechápem. Jedine, že by si bol vedomý toho, že Piastri je na vode lepší.
Dážď ma silnieť…o 17tej vrchol dažďa
Nechapem predpoved bola jasna od vcera, tak preco nemohli preeteky presunut o 2 hodiny skor
Lando je zdroj zábavy, zkus to už pochopit.
Nezávodí se, tak máme aspoň Landa.
Nevysmívám se z jezdců, culipero alias rozvázaná tkaničko.
Lenže Lando nevedie šampionát a navyše má PP. Ideálna príležitosť stiahnuť body.
Keď sa bojí, že by mohol stratiť, tak nemá čo robiť v boji o titul.
Mali zrušiť f3 no nahradiť termín…posunut o dve hod
To je hodne vedle…
presne tak, toto je cista debilita organizacna, ludia budu pekne osklbani o peniaze
Nějak mě k debatě co s deštěm na F1 napadá jedna písnička od Chinaski:
“Neřešte to pane, to je případ ztracenej, doufám jen že z toho nejste vykolejenej, dám vám jednu dobrou radu k nezaplacení, neřešte to pane, tohle nemá řešení…”
Aspoň zatím to platí, no.
Radar na 16.00
Na druhou stranu mám trochu pocit, že současný stav je větší zábava, než včerejší sprint.
Trápny Stanek víťaz F2 to je joke
No prosím, tak Roman Staněk nakonec vyhrál, Arvid Lindblad je vyloučen kvůli tlaku v pneumatikách .
Tak Stanek vyhral