Jak píšeš.
Prý to má být královna motorsportu.
Jak píšeš.
Prý to má být královna motorsportu.
Toto je proste trapas. Pneu do dažďa na budúcu sezónu nech ani nevyrábajú. Roky fia vie o nejazdnosti počas dažďa a čo spravila aby to zlepšila? Prd. Radšej riešia bizutériu, spoďáre a nadávky
Leclerc ani Russell na vode nie sú zlí, len nemôžu vymyslieť nejakú zázračnú stratégiu ako vymysleli v Silverstone.
Russell síce mal fialové sektory, ale nemá tak extrémne nastavenie, aby to bolo nemožné.
Samozrejme môj tip počíta s tým, že McLaren to pokazí.
Pokud jsou jednotlivé požadavky na jízdní vlastnosti a na bezpečnost neslučitelné, tak řešení není. Snad jenom zastřešit okruhy .
Veď to je len malý biznis, ktorý ledva profituje, nechcime toho od nich tak veľa
Heavy rain má být až do 15:40, potom light rain až do 16
Nic se neodjede, skončí to jako 2021.
Taky si myslím.
1515
Závody ve státech, kde prakticky neprší.
Vědělo se to od pondělí, každým dnem se to potvrzovalo a vo FIA nachystala za plán, aby se to odjelo?
Lando má PP a musí sťahovať náskok v šampionáte a on hlási do vysielačky, že je to zlé.
Verstappen keď bol v podobnej situácii, tak tlačil na to, aby sa za každú cenu jazdilo, hoci podmienky boli o dosť horšie.
Mentalita šampióna.
Bouřka se blíží.
FIA na dážď pripravená ako cestári na zimu. “Boli sme pripravený na všetko, ale prekvapil nás dážď”
Jenže šampionát je i o kalkulování. A Lando nad tím přemýšlí.
Jenže Max je Guinness a Lando Birrell.
Celý problém spočíva v tom princípe monopostov, oni vysávajú vodu z vozovky a za sebou nechávajú defacto “stenu vody”, riešenie je zanechať tieto pravidlá ground effectu a vrátiť sa späť, ako som už viac krát spomínal (v rámci debát ohľadom motorov), k podobným monopostom pred zmenou v roku 2017, pacnúť na ne Halo, V8čky s Kersom a hneď by to vyzeralo a znelo lepšie.
Po dnešku by mali oficiálne F2 premenovať na kráľovnú motošportu
Pre josa, hornera, brečounixa:
“Väčšina jazdcov počas zahrievacieho kola hlásila slabú viditeľnosť, preto sme aktivovali červenú vlajku,” vysvetľuje FIA.
ale zúfalci riešia len Landovu vysielačku
To od ubrecinka chtit nemuzes. On si to nedokaze vyjezdit :). I Max ted rikal, ze se to da a to je p4…
Asi ma flashback.
Lando kalkuluje nad tým ako premeniť PP na 0 získaných bodov na Piastriho? Skús mi tú tvoju myšlienku rozviesť.