LIVE: Veľká cena Belgicka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Jak píšeš.

Prý to má být královna motorsportu. :upside_down_face:

1 Like

Toto je proste trapas. Pneu do dažďa na budúcu sezónu nech ani nevyrábajú. Roky fia vie o nejazdnosti počas dažďa a čo spravila aby to zlepšila? Prd. Radšej riešia bizutériu, spoďáre a nadávky

3 Likes

Leclerc ani Russell na vode nie sú zlí, len nemôžu vymyslieť nejakú zázračnú stratégiu ako vymysleli v Silverstone.

Russell síce mal fialové sektory, ale nemá tak extrémne nastavenie, aby to bolo nemožné.

Samozrejme môj tip počíta s tým, že McLaren to pokazí.

2 Likes

Pokud jsou jednotlivé požadavky na jízdní vlastnosti a na bezpečnost neslučitelné, tak řešení není. Snad jenom zastřešit okruhy :woman_shrugging:.

Veď to je len malý biznis, ktorý ledva profituje, nechcime toho od nich tak veľa :slight_smile:

1 Like

Heavy rain má být až do 15:40, potom light rain až do 16

Nic se neodjede, skončí to jako 2021.

1 Like

Taky si myslím.

1515

Závody ve státech, kde prakticky neprší.

1 Like

Vědělo se to od pondělí, každým dnem se to potvrzovalo a vo FIA nachystala za plán, aby se to odjelo?

Lando má PP a musí sťahovať náskok v šampionáte a on hlási do vysielačky, že je to zlé. :man_facepalming:

Verstappen keď bol v podobnej situácii, tak tlačil na to, aby sa za každú cenu jazdilo, hoci podmienky boli o dosť horšie.

Mentalita šampióna.

3 Likes

Bouřka se blíží. :fog: :cloud_with_lightning: :cloud_with_lightning_and_rain:

FIA na dážď pripravená ako cestári na zimu. “Boli sme pripravený na všetko, ale prekvapil nás dážď”

1 Like

Jenže šampionát je i o kalkulování. A Lando nad tím přemýšlí.

Jenže Max je Guinness a Lando Birrell.

1 Like

Celý problém spočíva v tom princípe monopostov, oni vysávajú vodu z vozovky a za sebou nechávajú defacto “stenu vody”, riešenie je zanechať tieto pravidlá ground effectu a vrátiť sa späť, ako som už viac krát spomínal (v rámci debát ohľadom motorov), k podobným monopostom pred zmenou v roku 2017, pacnúť na ne Halo, V8čky s Kersom a hneď by to vyzeralo a znelo lepšie. :slight_smile:

9 Likes

Po dnešku by mali oficiálne F2 premenovať na kráľovnú motošportu

2 Likes

Pre josa, hornera, brečounixa:
“Väčšina jazdcov počas zahrievacieho kola hlásila slabú viditeľnosť, preto sme aktivovali červenú vlajku,” vysvetľuje FIA.
ale zúfalci riešia len Landovu vysielačku :clown_face:

4 Likes

To od ubrecinka chtit nemuzes. On si to nedokaze vyjezdit :). I Max ted rikal, ze se to da a to je p4…

Asi ma flashback.

1 Like

Lando kalkuluje nad tým ako premeniť PP na 0 získaných bodov na Piastriho? Skús mi tú tvoju myšlienku rozviesť.