Kluci zatím si objednejte ještě dezert, musím si odskočit
Az prijdu domu tak se do toho pustime.
Takze , trochu sucha lekce cislo jedna:
Zdrave riziko - uzivani rozumu, moznost snizovani rizika za ucelem zisku, navysovani zisku
Hazard - nerozum, nezodpovednost, vysoka pravdepodobnost ztraty
Pojmy boli riziko a hulvatstvo…
Riziko je urcita pravdepodobnost (da sa predikovat) ze si nebezpecnym konanim sposobim ujmu
Hulvatsvo je cinnost neberuca ohlad na druhych - clovek sa sprava surovo, pouziva vulgarizmy a pod…
No tak hazard rovna se hulvat, to beru obecne, slovickarit nebudeme.
Jinak s rizikem se da pracovat, muzes ho snizovat a to vyrazne, na rozdil od hazardu, to je to co dnes predvedl Russell a prisel o vsechno, kdyz mohl mit druhe misto.
Jako s bobem si užiješ, ten nemá brzdy.
Uz ti tatka dovysvetlil jak se za totace fasovaly ve skole ty magnetofony? Doufam ze sis ho tehda uzil
Nema brzdy - tak to by som povedal ze hazarduje ale Bob mi vysvetlil ze je len hulvat
No to mam. Ani neviem kto je Carmen a ani ma to nezaujima. Ja ho nespiclujem, mam vlastny zivot.
Takze Wolff hadze kamenne ksichty ked Russell vyhra z respektu voci Hamiltonovi? Ked odide, tak sa zacne radovat?
Psal jsem ze to je rovno, Russell je hazarder a hulvat dneska nula bodov, Hamilton takes it all.
To už nepustí
On se bob velice rád tady ztrapňuje, asi je to nějaká úchylka, že se v tom tak vyžívá.
Je tu sranda a ja som sa dnes aj dobre pobavil, aj vyhral Merc a nasledne aj Ham - velmi pekny vecer a na zaver bola aj sarada a skoro prisiel aj kuzelnik
Ty vis ze jses tady zbytecnej ze
Tak nebyt tej vymeny v Madarsku tak je to o17, co nie je malo ale ani vela
Množstvo. 1ks predného krídla predsa nespôsobil, že Mercedes vyhral posledné 3 veľké ceny.
Do Monaka priviezli len nové predné krídlo aj to len 1ks, do Kanady aj druhý a od vtedy sú vpredu. Predtým priniesli hromadu vylepšení ale v Imole jazdili s tými vylepšeniami viac ako pol sekundy od čela a boli jasne 4. najlepší. Kľúč úspechu je jednoznačne predné krídlo. Nejak som hlavne nepostrehol vyjadrenia FIA aké závery priniesli ich merania, asi si to musia dať najskôr odobriť Wolffovi, prípadne čakáme či si niekto ďalší takto pomôže po letnej prestávke a potom spravíme zmeny