LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Pisem ze nie je?
Len ty tu pises o vyhode nevyhode a to je irelevantne, ak nedosiahol potrebnu min. hmotnost a uz sa nebudem opakovat, uvidi sa…

Není to jedno? :smiley:

V prvom rade auto je stále pred garážami…

Podľa všetkého znova ešte vážené nebolo.

Stále sa tam stojí a okolo neho ľudia ale nič žiadne info. S autom sa podľa všetkého ešte nedialo nič.

Inak by tam už nebolo lebo ak by vážili 2x a zle tak sa ďalej asi nebavia

Ja to chapem, len Kiks s tym ma nejaky problem…

Aj by som si pokecal o riziku a hulvatstve a dopadoch bud na samotneho jazdca alebo aj na tych okolo, ale ked vravis ze to nema cenu mi vysvetlovat a mam si dostudovat - tak idem, ono to po tych viac ako 50r skusenosti vzdy dobre padne sa dovzdelat - som rad ze ta mam :rofl: a aj nabuduce - dobre?

1 Like

Není, to by znamenalo, že Russell nedojel, ne že byl vyloučenej :grinning: to tvoje slovíčkaření:stuck_out_tongue:

auto nemôžu do oznámenia trestu pustiť. Vážili ho už 2x

5 Likes

V obouch případech nemá nic. :smiley:

Je jedno jak to pojmenuješ. :smiley:

https://x.com/mercedarri/status/1817595651477172463

2 Likes

U DQ může taky dostat trestný body :grinning:

Prý je všechno OK. To se je v cíli před vážením napil Russell Red Bullu. :butterfly:

1088 závodů a 10.012 bodů. :slight_smile: pěkný :+1:

Za niečo za čo nemôže ?

Ozaj už moc nie ?

George práve odišiel od komisárov. Toto je stále dnu.

Rozhodnutie sa očakáva o 10-15 minút

Kiks a čo že nemôže súčasť výhry je aj tím. nesplnili limit je to jedno. Iné autá boli tažšie takže aj pomalšie

Je to mazec, Ferrari v Turecku 2010 slavilo 800 závod v F1 - 60 let na takovy číslo, za ani ne 14 let už mají přes 288 na kontě, tady je vidět, jak moc se přidává závodů.
Ale statistika pro Ferrari úžasná

1 Like

A preto pilot má dostať trestné body ?
To ma akú logiku ?

Na to reagujem

Tak toto pobavilo :smiley:

Já neříkám, že je Russell dostane, ale jsou případy, kdy je jezdec DQ a dostane i trestný body.