LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Spíš to vypadá, že Russell odignoroval požadavek týmu na lift and coast

1,5 kg podvaha je malo?

Plank nevím kolik byl. 0,2mm bylo zadní křídlo. Kteřé nebylo ani po celé délce, ale jen na jedné straně.
Takže to byl výrobní omyl než kalkul.

Inak WOLF sa vôbec neradol oni niečo vedeli ale nechceli Georgovi kaziť radosť, nech si aspoň užije podium

Ja hlavne nechápem aké také niečo vznikne že o Tom tím nevie ?

Nechceli mu kaziť radosť z pódia

A tá prišla kedy ?

Vo vysielačke v prenose nebola.

Ani na F1 tv

aj v madarsku mal málo paliva tam je niečo zle

Tak to je ono.
Hamilton říkal, že má něco mezi nohama. Tak to byla čínka, kterou měli dát Russelovi. :smiley:

3 Likes

V Spa sa ide po prejdení cieľa rovno do boxov, nepokračuje sa v zbieraní žmolkov ako na ostatných tratiach. To môže byť problém, hoci Russell za to nemôže. To je maslo tímu.

Ještě Ham, a tiket je doma :smile:

1 Like

sudiac z Wolffovho netesenia sa o tom podla mna nieco vedeli, mozno to bolo na konci atd nestihli to vyriesit, alebo Russell mohol ignorovat teamovy prikaz na setrenie paliva, neviem vysielacky som nevidel

Ani nemusel ale na konci ako pushoval aby prežil Hama proste to všetkým uniklo a možno aj tím zabudol prepočítavať palivo. To rieši software ale zaubdli mu to povedať

1 Like

To ne. Jsem volal jen, aby zkontrolovali Russella. :smiley:

Co to má být? Člověk nemůže ani v klidu vyžehlit, když se vrátí, takový malér… Ale vážně bych tohle Georgeovi nepřála, to je vždycky kruté.

Však skončil Max pred Norrisom… A Perez si krásne vyjastnil pozíciu a poistil si miestenku v RB showrunoch… Lebo ak neskoncí ani po tomto tak uz nevoem po com… Celý víkend mu išiel ako pomasle a aj tak skončil 8, posledný z top tímov aj ked startoval na naj pozícii, pre neho v pretekoch neplatilo ze sa neda predbiehat, vsetci ho predbiehali lebo sa nedokazal udrzat v nikoho DRS… Nie je o com, ci uz startuje 1. Alebo 20. S najlepsim monopostom, aj tak skonci najlepsie 7-8. alebo sa vybura…

Ja si myslím že win-win pre Redbull, nedajbože by to Perez vyhral, tak by prisli zarucene o šampionát…

Ale za to nemôže ani tím…presne preto je to blbosť aby im to DNF DALI keď vedia, že všetci na iných tratiach tu možnosť majú a zbierajú tie žmolky.

Doplatia teda na to, aká je to trať ? Blbosť nie ?

bylo to po druhých pitech ostatní v top 8, tak mu řekli o lift and coast na konci S1 a na cílovce

No dobře, košili mám vyžehlenou, tak si jdu ještě vyžehlit puky na kalhoty.
Půjdeme do Fieldu ne? Jinde ani nejím.

1 Like

No budes se divit, ale pred zavodem, resp. po kvalifikaci bezel Russell za tymem a chtel vedet kdo mel kolik v nadrzi, ted ctu ze byl 1.5kg pod vahou a dovolil si neprezout, je to minimalne divne.