Toto je asi okej. Oni sa proste poznajú. Však táto sa kamaráti s Alexou (LEC GF). Oni bývajú spolu v paddocku.
Ale podľa niektorých Spa ako referenčný okruh malo ukázať kto ako na tom je. Výsledok poznáme, napriek tomu tí, ktorí sa tu dušovali, že v Spa sa ukáže, hľadajú vo výsledkoch zase niečo ako ospravedlniť výkony niektorých pilotov.
Člověk tady prohraje oběd, a vy ho chcete pumpnout i o večeři, to svět neviděl tuhle sebranku! Ty slíbil
inak RIccardo dnes napriek ■■■■■■ stratégii išiel pekne P11
Nic, co bysme neviděli. Teda až na pár vyjímek, které se chtějí jen hádat.
… a velký náskok
Potenciál má RB stále hodně velký, ale stagnuje. Dokonce musel povolat Péreze zpátky do zbraně a to není jen tak.
Tady jsem si myslel že to dá, pak mi vypadl internet asi na 5 kol
To je hodně teoretické. Ono kdyby tomu tak bylo, tak by Russell dostal příkaz pustit.
A navíc, těžko říct jakou měl McL deg.
A to je právě můj point. To není nějaká kritika Charlese Leclerca. Je to můj poukaz na @Ferda, který stále tvrdí, že z Red Bullu se stal až 3. nebo 4. tým a fakticky je mimo boj o výhry.
To je od základu chybný poukaz. Red Bull je stále v skupince, která může prakticky v každém závodě uvažovat o výhře. Ale už nemá tu převahu jakou měl, takže k výhře potřebuje zvládnout okolnosti - a to je právě to, co se mu v posledních závodech nedaří. Špatný pitstop v Rakousku u MV, mizerné strategie v Maďarsku, aktuálně ve Spa v trénincích jasně vycházeli jako silné auto, ale zkombinovali dobrovolnou penalizaci s nastavením do Q, které se jim vrátilo v závodě + na suchu jako bumerang. Mercedes proti tomu v posledních závodech strategicky exceluje. Takže je to o tom, aby Red Bull lépe podchytil okolnosti a neprodával svůj potenciál pod cenou.
@Ferda Stagnace - dejme tomu, taky je limituje menší počet hodin v tunelu. Ale řekl bych, že se jim vrací negativní efekty poměrně velké změny koncepce vozu oproti loňské sezóně.
Pred par zavodmi bol kratky clanok, ze nejaky novinar prisiel s tym, ze Fia prisla ze RedBullom aby upravili svoje auto v sulades pravidlami
Ak to tak je, nikto nezrychlil, iba musel RedBull prestat vyuzivat dieru v pravidlach :).
A zrazu su 3-4 timy vyrovnane ( samozrejme, rozdiel je ak je ina trat atd, dazd). Ale sancu vyhrat ma Rbr, Mer, Mcl a aj Ferrari (to tipujem v Singapure).
Víc dneska nešlo!
autista
mne to pride sialene skor v spojitosti s dobou a dnesnymi snowflakes … to radsej nemat socialne siete a zit si v klude, venovat sa tomu co ma bavi a neriskovat, ze niekto bude nahodou offended lebo som si nedal do fotky vyhovujuce pozadie a kazdy rok v juni aby som mal duhu vsade
Jo tak to sme sa iba nepochopili. Tak takto to chápem a áno. RB stratil proste tú dokonalosť. Chybujú.
Chceš potvrdit, že předtím RB podváděl?
když se podíváš na jejich poslední kola, tak jede na urovni Mercedesu, jako jasně nevíme jak by to bylo dál, ale myslím si že by to dovezl.
Alonso best of the rest s osmým autem mezi týmy
omg zase alobalove ciapky, uz to je tradicia, ked verstappen nevyhra … time to go