LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Doslova za sebou nechal drtivé měřítko.

2 Likes

A vidíš ? Donedávna bol údajne slabý má gumách.

Podľa mňa Toto hlavne rešpektuje LH.

George ukazuje že má naviac. A všetko sa uvidí aj budúci rok.

2 Likes

Mercedes měl double. To se stalo. :slight_smile: :smiley:
Takže tak tak…

1 Like

Opravnene a musel chutit dobre - Rus to dnes dal naozaj skvelo a odvazne :grinning:

Mne celkovo z Landa ide velka psychicka nepohoda. Ten chalan akoby nemal velke sebavedomie - co sa tyka F1. Potom sa pozrieme na jeho sukromny zivot a je to sama party, modelky, alkohol, velmi dba o vzhlad a fanynky. Ako keby si niečo tak trochu kompenzuje - jeho neistotu v monoposte.

Naopak Oscarovi by na vzhlade nemohlo záležať menej, týpek sa ani nečeše, po víťazstve si zájde na Big Mac a niekde bolo video, jak na nejakej velkej party v Monaku sedia spolu s priateľkou v rohu a proste sa len bavia sami medzi sebou zatiaľ, čo ostatni oslavujú. Ale keď sadne do auta, tak je proste taký kľudnejší, sebavedomejší.

Lando je zatiaľ stále rýchlejší (má pred Oscarom pár rokov náskoku na skúsenostiach), ale poviem to uprimne, Oscar má toho proste viac v hlave. Aspoň tak sa mi zdá.

1 Like

Prisiel som o signal a posledne tri kola som nevidel. Vysledky som videl a aj ako sa priblizoval Lewis k Georgeovi. Co sa stalo, ze ho Lewis nakoniec neobehol?

Dneska bol zázrak že pol R držal P2 fakt nechápem. To Auto nemalo na viac ako P6. Čisto 4 najrýchlešie. Uvidíme ako to vystrelí po letnej. Ale LEC fakt najlepší závodný víkend tento rok. Monaco bolo EZ

Vysielacky od Wollfa k Russellovi, postoj k obom jazdcom, rozlicna intenzita pri teseni sa z vyhry. Neviem to podlozit, je to skor taka pocitova vec, ale myslim, ze nie som jediny, kto to takto citi.

9 Likes

Lando je strašný tínedžer mi príde. Proste párty alkohol atd a nepridáva mu to. A isté ehm veci s Biancou tiež nepridajú v tíme na pohode. No moc sa venuje iným aktivitám. Není to Kimi.

1 Like

Netvrdim ze ich nezaujimali. Urcite to museli riesit. A urcite im pre nieco tie riesenia nesli dohromady s pravidlami

Russell proste vzdy mal dobry vyjazd na rovinku a tam sa Lewis nedokazal priblizit. Na rovinke tie zjazdene gumy az taka obrovska nevyhoda nie su. Inak na 90% okruhu bol Lewis nalepeny rovno na nom, ale tam sa neda predbiehat.

1 Like

Inak @Kiks gratulujem táto výhra mi prišla vydretá ako LEC Monza 2019 a to je generačný závod tiež. Fakt mi to pripomenulo LEC v Monze 2019

1 Like

Ano ale o to išlo. Ham sa v T1 nikdy nepriblížil k Russelovi bližšie ako na 0,65. Čo je moc na DRS. Potrebuješ max gap 0,5. Ale to som sa divil tá trakcia na starých pneu bola ppč

4 Likes

Tak vzhledem k tomu, že Kimi byl schopen zaparkovat v baru kdykoli a kdekoli, jsi to teď zabil. :grin: Ron Dennis ho dokonce nechal sledovat soukromým detektivem.

Rozdíl je v tom, že Lando je tak trochu alkohol v shakeru, zatímco Kimi byl led ve vodce.

1 Like

On to raz niekde sám vravel, že ako tínedžer nemal čas na party (keďže bol závodník), tak si to kompenzuje teraz. On je asi proste ten typ, zatiaľ čo trebárs u Oscara mi neprišlo, že by to vôbec mal takú potrebu.

Čo sa tam dialo s Biancou? To som nejak nezvhytil

Ono sa večne prirovnáva Oscar ku Kimimu, ale ja to tam proste nevidim. Životným štýlom je bližšie Kimimu Lando a Oscar je skôr niečo ako povedzme Rosberg

ale Kimi bol talent od prírody ten keby makal ako ostatný tak má 20 WDC a nikto si dodnes neškrtne. A to si nerobím prdel. kimi mal toho talentu toľko ale on bol spokojný ako bol a to je hlavné

5 Likes

Myslím si, že celej RB dostal nafackováno. Celý víkend to drtili, Peréz dával vyhlášení.
Pak si vemou namyšleně penalizaci za motor, který ani snad neměli?
Mysleli si, že to bude jako v 2023… akorát to měli o 2s rychlejší auto.

2 Likes

No, nenechme se mýlit, Piastri je tichá usměvavá voda ale přesto žralok jak vyšitý.

2 Likes

Nie, nie si :smirk: Wolff je k Russellovi extra chladny, je tam cisto pracovny vztah. Mozno si nesadli povahovo alebo je tam nieco o com nevieme, ale Russell mi pride nechceny

2 Likes