LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Perez bol najrychlejsi, pozri koho meno je fialové :smiley:

4 Likes

inak norris klasika, pobabrany start tento krat vyrazne
potom zostane zaseknuty za pomalsimi jadcami a preteky su v prdeli
pritom dnes mohol mat vitazstvo

Nepisal si najrychlejsi, ale najlepsi. To je dost podstatny rozdiel.

3 Likes

Jakože moudrost se poznala v rozdilnym nastavení na top speed?

Jedničku podle mě mít nebudou, mají dva disponované piloty. Oscarovi výhra - i přes tu dílčí pachuť - dala sebevědomí a to je to, co potřebuje. Pro Landa to teď bude náročnější, má konkurenci přímo v rámci týmu a podobně jako Russell vůči Hamiltonovi, ani Piastri nebude ochoten hrát roli dvojky.

Prepad RBR? Alebo povyskocenie ostatnych teamov? Tie flexi kridla na ktorych RBR nepracoval dodali sezone smrnc, FIA potrebovala zdramatizovat sampionat, tak nekonala.

2 Likes

Russell jel hazard.

Chudak macko. Zobral si mu aj posledne premalovane eso co mal v rukave. :grinning::grinning::grinning:

1 Like

Chceš slovíčkařit? Můžeme si zahrát hru, to mám rád… :slight_smile:

1 Like

Pokud dobře koukám, tak z posledních 5 závodů má Norris oproti Pistrriumu navrch jen o jediný bod.
To moc suverénně nevypadá, no :thinking:

2 Likes

Súhlasím, myslel som to tak ze skonci sezonu pred nim a bude mat pomyselne lepsiu poziciu

1 Like

Tiež všetko by som dal all in. Tam nevidíme zákulisie, ale vo Ferrari sú obrovské zmeny vnútri. August 1. prichádza Loirc Serra okamžite sa môže vrhnúť na mechaniku. September nová tech. štruktúra Ferrari a 5 písmenková veľká postava technického charakteru. Taktiež upgrady Holandsko, Taliansko a Singapur. Taktiež príchod 50 nobých inžinierov.

Je to v pohodě takhle mezi nimi, jen ať se tlačej nadále dál. Nikdo si tam nezaslouží teď začít dělat onuci.

1 Like

Stále si myslím, že se situace u býků zbytečně podceňuje. V Rakousku měl Verstappen na to, aby vyhrál, ve Spa doplácel na nastavení a penalizaci, v Maďarsku chyby v strategii. Spíše bych řekl, že několik závodů se jim nesešly karty tak, jak potřebovali, zatímco Mercedes tuto stránku věci podchytil lépe (třeba výborná strategická rozhodnutí - i dnes).

Red Bull už nemá dominantní pozici, to ano, ale v té skupince se jasný P1 tým nedá vyselektovat, a proto ani P2, P3…

Ja vidím Piastri - Norris ako bolo Leclerc - Vettel 2019. Prvú polovicu mali navrch tý skúsenejší, druhú ich tie dravé tváre zožerú.

Len to nie, iba som zartoval, smajl to istil :smiley:

LEC ho držal za sebou s omnoho horším autom, čo na low fuel zase trošku ešte skákalo.

Ako sa ma clovek s tebou seriozne bavit, ked nechapes podstatne rozdiely medzi uvedenymi slovami? Bolo ti tu jasne vyvratene, ze Sir nebol dnes ani najlepsi, ani najrychlejs, ale ty si stale ides ten svoj argumentacny marazmus.

1 Like

Ale já vím jak si to myslel. :slight_smile: :smiley:

1 Like

Podla mna sa mozno u Oscara uz skoncila ta faza zvykania si a rozkukavania sa a teraz uz sa naozaj zacina zlepsovat a prichadza to, na co sme vsetci cakali. Tie skusenosti treba nabrat casom a mam pocit, ze pre Piastriho je plynutie casu stale vyhoda, co sa tyka jazdeckych zrucnosti. Lando sa uz jazdecky podla mna viac menej vyvinul, ale naopak chce to, aby bol rozumnejsi, viac v pohode v hlave. Tam mi zas Piastri pride pred nim.

3 Likes