LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Neblbni, byli výkonnostně 10, ale Max to vytáhl

Když jsem řekl, že se propadjí, tak mi bylo jasně vysvětleno, že se nepropadají. Tak já už nevím.

2 Likes

Ak si myslis ze odchod sa prejavil do mesiaca tak musis byt hrozne mimo. To ale kazdopadne si takze nic nove pod slnkom.

2 Likes

Jsou až za Haasem. Kdyby byl v Haasu, tak by vyhrál.

1 Like

Těžko se to srovnává když se tak těžko předjíždělo.
Ale ten poslední stint Ferrari byl tak hroznej, že bych je hodil až na 4.místo v týmech.

1 Like

Nedávno jsem tu postoval článek, kde bylo psaný o situaci v RBR a pozici Neweyho, stačí si to přečíst.

1 Like

to by ma zaujimalo preco sa tak tazko predbiehalo

Toto je neskutocne toxicka komunita

7 Likes

Perez dnes odviedol minimum co odvadzat ma. Ked nema maximalku, moc sa neubrani. Dnes si kritiku nezaslu. Ale byt RBR, pripravim sa na tretie miesto v PK. Aj to maju stastie, ze Mercedes prisiel s flexi kridlami neskor ako McLaren, inak by hrozilo aj stvrte. Aspon budu mat viac casu v tuneli, ocividne to potrebuju.

Taky si myslím. Ať napíšeš cokoliv, tak ti bude vysvětleno, že je to špatně

To je zahada, Myslim ze sel na vymenu v 11. kole, nevim presne. Kazdopadne letosni SPA bylo prekvapive ve vsem :eyes:

Minimum co ma odvadzat. Asi tak by som to opisal aj ja. Kedze vsak väcsinou nepredvadza ani to, tak dneska celkom v pohode :smile:

RB se výkonnostně propadl přesně v tu dobu, co Newey oznámil, že odchází.

Do té doby byli naprosto suverénní a drtili všechny jako v 2023.
Nevím, co se stalo. Všichni na začátku dostávali nakládačku jak v Q, tak v R.

4 Likes

Stále bych podotkl, že dneska RB doplácel na nastavení z Q. Které udělal vzhledem k Maxově penalizaci. Byla tam snaha minimalizovat propad na roštu, ale vyústila v pomalost na rovinkách.

Čili zrovna ve Spa bych jejich propad na P3 nekonstatoval.

Max navíc ztrácel ve vláčcích. Stačí se podívat, jak stáhl Piastri Hamiltona, když Hamiltona zpomaloval Russell.

1 Like

Pride mi sialene, ze tu ludia vyslovene idu proti sebe a vytahuju si stare spravy navzajom na seba. Jasne, obcas tiez na niekoho vyletim, to sa stava, ale takto do seba vecne zaryvat a zivit dramu…to je nieco, co by som od dospelych chlapov uplne necakal

2 Likes

Podla mna ak by RB nastavil setup ako McLaren viac do zavodu, bol by dnes Max v boji o vyhru.

A ak by k tomu nemal uplne stary motor, ale ten novy co bude v Monze, tak aj vyhra.
To auto tu v Spa na to jednoznacne malo, no nenastavili to dobre a novy motor nenasadili…

2 Likes

Legenda dokonca hovori, ze ked Adrian raz odisiel z prace o 5 minut skor, znamenalo to pre monoposty RB v nasledujucich pretekoch stratu 0,2 - 0,4 sekundy na kolo. :joy:

4 Likes

To jsi tu měl být včera. To se teprve pralo prádlo. :slight_smile:

1 Like

Ano, to som videl tak isto, teda aspon do urcitej miery (udajne mam neprecitanych cez 160 komentarov, ale to sa mi nechce). Prave na to narazam, vcera ma to prekvapilo, ale dnes vidim, ze to tu je vlastne bezne.

1 Like

To je odkoukane, neco jako kdyz VER dosere zavod, ale obratem ctes ze on nic, to tym je spatnej :rofl: