LIVE: Veľká cena Belgicka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Sainz klope na dvere Perezovi

Hamilton to dnes zasluzene vyhra

Hlavně ať Russell nebrání…

A to sis přál pro letošní sezonu. Max už může volat Totovi

2 Likes

Aspon, ze nie sme v Britanii a neni to 1. vitazstvo po dvoch rokoch. Nebudem musiet vsade citat, jak mu to vsetci prajeme a aky som kkt, pokial mu to nedoprajem.

On možná uhájí i P2, těsně. S OP to bude zajímavé.

Pódium vypadá na dva Mercedesy a Piastriho.

1 Like

:telephone_receiver::telephone_receiver::telephone_receiver:
Contract for idiots.

2 Likes

Spätne povedane, hej, mohli to skusit. George na tom zarobi. Track position je na Spa viac.

1 Like

Vsimli ste si inak dneska ziadne vysielacky? takmer :joy:

2 Likes

Směješ se zbytečně, Verstappen doplatil na startovní pozici plus nastavení na Q, jinak se na auto nemůže stěžovat. Včera jsi tu byl z Red Bullu odvařený.

1 Like

Ten Eisele je dobre vyslahany. Neviem co stale ma s Perezom, ze je slabucky. Sak co ma robit ked nema top speed? Pretlacit podlahu?

2 Likes

Dufam teda ze puffko nanho stavil a nevyhra nic, a je ti jasne ze tu len miesa vodu aby provokoval?

6 Likes

Přitom Verstappen sám říkal, že vzhledem k okolnostem to bude dneska z jeho strany damage control.

8 Likes

Daruje Mercedes výhru Piastrimu?

Sprav niečo pre seba - začni to pozerať na F1tv. Podstatne lepší komentár, často s Coulthardom.

3 Likes

Peréz 8? to je ovšem výborný výkon, i za Sainzem s totální nestrategii :smiley:

Hamilton nema rychlost na rovinke, mozno to Russell udrzi.

Ved jasne staci mu skoncit pred landom :ok_hand: ja si ale myslim ze ho lando este dá

Uprimne, Eiseleho som si branil dlho, ale zacinam tam pomaly uz aj ja vidiet veci, ktore mi trosku vadia

Měli by, pokud chcou zajímavou bitvu o titul

Lewis udrzi lahsie Piastriho za chrbtom s lepsimi pneu ako George, v poslednej zakrute switch place a vybaveno 1 + 2 je doma