Proč? Když Norris skončí před Maxem, tak mu vzal body… a těch 7 bude chybět, tak i tak.
To je sialeny napad. Neda to, bud bude musiet zastavit alebo sa prepadne minimalne tam, kde bol predtym.
Rychli su podla mna dost, ale dnesne preteky celkom ovplyvnilo narocne predbiehanie, na ktore dolpatil najma Norris.
flexi kridla
Ale dnes by som ti prial Piastrimu. Aby si to po Madarsku fakt uzil
A to som chcel stavit na vyhru Maxa … Este ze som nerozbil prasiatko
Když se dívám, jak teď stahuje Hamilton, tak ano. Ale Russell je podle mě v pokušení zkusit to. On je typ “vabank” hráče.
Môže mi niekto vysvetliť prečo Mclarenu nenapadlo Piastriho nechať do konca na trati?
Piastrimu to teraz dobre slape, mozno z toho este nieco bude.
Ja nechapem ako sa mohli takto zhorsit. Ved nech sa vratia k staremu konzeptu.
Co sa menilo? Co ja viem, len im namontovali kamery, ci?
a o tom to je o tom namontovani kamier
Je to hlupost, stratil by vela. Takto bude aspon na podiu, inak by bol az niekde za Norrisom.
Sainz sa údajne dohodol s Wiliamsom zmluva na 1+1
Vzhledem k tomu, že Hamilton bude mít v závěru ty gumy sjetější než Oscar… Ale otázka je, jestli se OP nezasekne za Leclercem.
Taky mu nepomohlo, že Sainz jel do boxů těsně před tím, než ho dojel Hamilton.
Ja neviem mal novšie gumy ako Russell pokiaľ viem aj bol pred ním a netlačil na to počas stintu a zas Hamilton Russella príliš nesťahuje, takže neviem
Charles nebude na pódiu, škoda, pekne dnes jazdil.
Leclerc riadne odpadol
Inak v Spa sa celkovo podla mna predbieha velmi tazko, nie len “dnes”, ako to vsetci (komentatori, niektori diskutujuci) tvrdia. Ta moznost tam v podstate je len na Kemmel Straight, a to sa dnes neda, lebo tie auta maju priblizne rovnaku vykonnost.
Tady to udělal Leclerc šikovně…