LIVE: Veľká cena Belgicka 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

A co ma zrovna teraz Ferrari robit, ked ich auto je jednoducho pomale? Urcite by boli radi, keby im to slo trochu rychlejsie, ale to by bola asi vacsina timov a najst k dobru vykon nie je zrovna lahke.

To neni ani o jazdcoch. Ferrari absolutne zaspal vyvoj a to auto na Red Bull nema. Pozri, kde su Alfy, Haasy… vsetci zakaznici Ferrari sa prepadli oproti zaciatku sezony. Strategie a jazdci su jedna vec, ale ked na to ten voz nema, tak sa neda svietit.

Tak podľa nich nikde nie je chyba tak načo by resetovali :slight_smile:

Mininalne ja sa za to modlit nebudem. Radsej za inych. Mercedesu je dobre tam kde je. So zhasnutym motorom za barierou…

Dominancia RB vyzera byt v SPA sialena, Ferrari posobi akoby to uplne vzdalo. Dufam ze sa niekto do buduceho roka pozbiera. Rad by som veril, ze to este zdramatizuju tento rok, ale asi nas caka uz len nuda

1 Like

Ale ved sa k nemu blizi uz aj Russell, tam sa tiez chce vyhovarat na slabe auto?

Toto je ako FER vs RB tento rok v Austrálii.

Seb ale dneska krásně. Na hardech monentálně faster than Fernando.

3 Likes

Ja naivne dufam, ze sa vzchopi Ferrari, ktore vyhodi Binotta a o par rokov zacne kralovat Audi.

1 Like

Takže ti vyhovuje dominancia Red Bullu, ok. Pretože žiadna iná alternatíva bez vchopeného sa Mercedesu neexistuje.

Narážam na ich zmätky, ktoré pokračujú.

Zaspal som a začal závod pozerať o vyše 20 minút neskôr :sweat_smile: a už som to aj dobehol a pozerám live :laughing: neskutočná nuda… Rozmýšľam, či už aj rovno ísť alebo ešte počkať na nejaké chutnučké vysielačky u cestovinárov :rofl:

Kto by chcel dominanci? Je to nuda.

Ja neviem, v zaujme zatraktivnit sezonu by sa malo zaviest pravidlo, ze Verstappen by si pred kazdym vikendom musel potiahnut ,divoku kartu", ktora by znamenala nejaky nahodny hendikep.

Popri klasickych veciach ako start z chvosta, start na tvrdych, mokrych etc, pneumatikach, zastavka v boxoch navyse, by sa tam mohli zaradit celkom cool veci, napriklad by RB a Ferrari mohli dostat povinnost vymenit si strategov.

1 Like

Aston celkovo sa oproti zaciatku sezony trochu vzchopil. V kvalifikaciach nie, ale pretekova rychlost nie je zla. Mozno nakoniec skoda, ze Sebastian este trochu nepotiahne.

1 Like

Double pit ou nou ne

Co nam ukazou ALO vs VET…

Samozrejme som nemyslel dominanciu ala Mercedes, ale proste nech sa pridaju medzi tie top timy a vyhravaju.

Fuj LEC to aspoň stihol pred vlakom

to kludne a nech sa to Ferrari schopý a bude to 4way fight

Ja sa nejdem vyhovárať na nič, Sainza môžeme kritizovať za výkony v úvode sezóny, kedy malo Ferrari na vrch a jeho výkony tomu nezodpovedali ale určite nie za to, že Ferrari hodilo klasicky s vývojom spiatočku