LIVE: Veľká cena Belgicka 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak je fakt, že tolik zase neztratili.

Ale Leclerc nakonec nebude v šampionátu ani druhý a jak vypadá podium, to už skoro neví.

Druhy stale moze byt, ak sa trochu pozbieraju. Red Bullu to dnes vyslovene sadlo, ale aj Perez ma svoje zle dni. Max moc nie, ale cez Sergia by to mohlo ist, ak nebudu robit sprostosti.

To sú skvelé ambície - snažiť sa prekonať absolútne tragickú dvojku RB.

1 Like

Vzhledem k jezdeckému rozdílu mezi Leclercem a Perezem je to pro Ferrari fiasko. Aspoň toho “vicemistra” by si Charles zasloužil.

Ale takový kolaps, jaký letos předvádí Ferrari, to hlava nebere. S Vettelem se ten tým držel jinak, říkejte si, co chcete. Než se v zákulisí začal drát k moci Binotto.

Objektivně to ale pro Ferrari mohlo dnes dopadnout lépe, nebýt úvodní smůly ChL s tou folií. Ale “lépe” neznamená dobře, RB jim přes pauzu strašně odskočil.

1 Like

Inak https://twitter.com/i/status/1563899752214802432

Ja neviem nech Charles ide za prezidentom Ferrari a Binotta zakope talianska mafia.

Verstappen má na Leclerca bez dvou bodů náskok 100 bodů.

Šílené.

Suhlasim, ze povodom tohto vsetkeho je zrejme Binotto. Nemozem si pomoct, ale odkedy je tam on, tak to ide s Ferrari od desiatich k piatim. Mali by ho vyrazit, uz sa tam drzi dlho.

Niekde som pocul, ze vraj sa tam dlho drzi, lebo ho najal nejaky CEO automobilky Ferrari, ktory zomrel a ze na jeho pamiatku tam nechcu robit moc zmeny a ze preto trebars aj nechceli vyhodit Giovinazziho, ale tazko povedat, ci to je pravda.

pockaj do januara.

Mne to pripomína “rakúštinu” zmiešanú s tou divnou nemčinou, čo používajú Švajčiari. :slight_smile:

Guntherovi je rozumiet, to pri svajciaroch zvycajne nie je ten pripad :smile:

1 Like

Hej no, pravda. :smiley:

Skoro si trafil s tým strkom :joy:

Tak Asi zacnem stavkovat :grin: Ten pohlad bol neskutocny…skoda ze som nevidel fan ham nazivo :thinking:

Kamo mal by si. Toto by nepovedal nikto na svete :grinning:
Tiež si anti ham?

Ja som cakal na koliziu…ved nik nepotreboval letiet dopredu tak rychlo ako zufaly hamik. Uz Pocituje ako sa bojuje v strede pola a chcel sa vytiahnut nedockavo za ferrari. Max vedel ze ma cas. A alonso je bojovnik ,viem si ho predstavit kebyze aj alonso odstupi. Asi by sme videli suboj v boxe :grin: konecne niekto zdravi po kontakte od hamika. Taka karma pre hamika je pre nas antifan len potesenie. Ouuuuuu utok ham fan go go go

Komous si zapomněl vzít prášek nebo si vzal omylem 2.