Já jim to přeju, ale nechtěj, abych na to sázel.
Watch Vettel, dneska hezká jízda, opět.
Já jim to přeju, ale nechtěj, abych na to sázel.
Watch Vettel, dneska hezká jízda, opět.
Ano, je to fajn, ale musim povedat, ze som v priebehu zavodu cakal trochu viac nez 8. miesto. Minimalne to predbehnutie od Ocona nemuselo byt.
My name is Mattia Binotto and I have last 8 races as a Ferrari Team Principal.
Ja mu držím palce, aby tam vydržal ešte veľa rokov.
Připomenu svůj před pauzou vyslovený názor, že Seb a Schumi dost možná přijdou o rekord počtu výher v sezóně (13). Not happy with that.
Proč? Proč by niekto chcel aby bola dominance 1 týmu…
No to má podrž.
Russell vyzeral pre Sainza trochu nebezpecne, no nakoniec sa na nic nezmohol.
Skoda, preteky velka nuda, napriek tomu, ze favoriti startovali vzadu. To sa nestava casto.
Alonso, to je radost sa na neho pozerat. Ta bojovnost.
Ma poser končím ok
Podle mě to prokaučoval Aston - příliš pozdní zastávka. Před ní měl 4s náskok. Ale Alpine je rychlejši vůz. Realisticky je to pro Aston dobrý výsledek.
Ti idioti ooravdu povolali Leclerca do boxů.
Ešte je tu Mercedes, takže žiadna dominancia nebude.
akože to Ferrari čo zase spravilo, veď takto v súboji ten Leclerc nemá šancu na fastest lap
Genitálny ťah vo Ferrari, Leclerc dá najrýchlejšie kolo a ešte aj s DRS, ktoré k tomu potrebuje. Skvelé
Aspoň je sranda keď nebude titul už to je jedno
Ferrari sa fakt snaží zo všetkých síl ukázať, čo všetko sa dá posrať, keď sa posnažia.
Čo sa stalo v 1. sektore?
Preco je na konci kazdych pretekov zlta v prvom sektore? Pozeram, ze Eiseleho to zmiatlo a myslel si, ze sa nieco stalo. Mna to uz tolkokrat zmiatlo tiez. Ze by to signalizovalo pomale auta po dojazdeni pretekov?
RB nemôže byť legálny alebo tomu nechápem
Mám dojem že se otáčeli z druhé strany do boxů, nebo to aspoň tak vypadá