LIVE: Veľká cena Belgicka 2021 | Magazín F1 - F1online.sk

Mas na gauci pohodlne miesto, cigaretky, alkohol nechybaju, pan vysokoskolak? :joy:

Rozdiel bol v tom, že tam už Massi nemal na výber. Vettel sa dopustil niečoho, čo jasne definujú pravidlá.
Tu mali celý čas sa možnosť rozhodnúť. Mali tri možnosti a zvolili tú najkontroverznejšiu a najneférovejšiu.

Došli ti argumenty absolvent zakladnej školy života?

Kde je teraz ten tvoj nadhľad. Sám sa snažíš o osobné útoky ktoré si mi tu vyčítal :joy:

To uz neobkecas. Bude lepsie, ked sa pred odoslanim prispevku dohodnu na jeho obsahu obe tvoje “ja”, pan vysokoskolak. :smiley:

Je nutné uznat, že Masi dneska nebyl v snadné situaci. On se pohyboval na dvou kritických osách. Ta první: bezpečnost. Zvláště po včerejšku, kdy slízl kritiku za to, že nechal jet Q3 - a jménem pilotů to kritizoval i Sebastian Vettel. Nechci vidět, jak tvrdá by ta kritika byla, kdyby se Norrisovi opravdu něco stalo. Takže tady byl mezi mlýnskými kameny: za a) bezpečnost, za b) podívaná.

Druhou osou je potom určitý cit pro spravedlnost, protože piloti v zásadě absolvovali část víkendu. Chybějící pravidlo, které jsem navrhl výše, by obojí problém řešilo: závod by byl zrušen (bezpečí) a dílčí body za kvalifikaci jako náhradní bonifikace by se postaraly o spravedlivé vypořádání toho, co se zvládlo. Takto mohl Masi řešit otázku, jak je přiměřené, aby se šampionát bodově nepohnul ani o milimetr, i když se odjely dva dny programu.

2 Likes

Ja nemám čo obkecávať. Mne stačí ze takýto odborník so mnou vedie diskusiu namiesto toho aby sa ďalej vzdelával a šíril svoje vedomosti.

Som pocteny

No ved prave som pouzil ten tvoj argumet o gauci cigaretach a alkohole. Ved tam to mas vyssie krasne zhrnute, dal som to dokonca hrubsim pismom, aby si to “nahodou” neprehliadol. :smiley:

Ty si asi prehliadol potom moju odpoveď.

To bude tým ze nie je tučným písmom :worried:

Veď ja som reagoval práve na ten príspevok, kde tvrdíš, že to vyčítaš vedeniu. Lebo to síce v jednom príspevku tvrdíš, ale v ostatných príspevkoch je to len “Russell”, “Russell”, “Russell”… Takže tá skutočnosť toho, čo robíš, sa líši od toho, čo tvrdíš.
Jasné, ani ja nie som nadšený z toho, aká fraška to dnes bola. Ale už ťa vidím, že keby tie preteky zrušili, tak by si tu zase celý čas vypisoval o Russelovej smole.

1 Like

Ťažko sa reaguje na Russell, Russell, Russell. S ktorým mojím dnešným výrokom o Russellovi nesúhlasíš?

Presne to už urobil aj v skôr v diskusii ak sa pozrieš že ani neodstartuje z P2 a pokazí všetkým preteky jeho šťastie.

To ani netvrdím.

Niektorí sa tvária ako by sa mal hanbiť za to podium ci body

To bude zrejme tym, ze vysokoskolaci nevedia, ako sa da pisat hrubym pismom. :smiley:

To bude tým ze na vysokej škole vedia čítať aj bez toho aby to bolo hrubým písmom.

Ešte raz, aby si mala svoje zamilované srdiečko na mieste - nikto nemal dostať body, jazdilo sa len politicky na absolútne presne minimálny počet okruhov aby mohli odškrtnúť že sa jjazdilo.

Či to bolo preto aby organizátori nemuseli vracať vstupné alebo z iného dôvodu je už iná otázka.

Prečo RUS? Pretože ty ho zasa vyzdvihuješ, takže keď reagujem ja na teba, u mňa bude jeho meno v príspevku. ROvnako ale nemal dostať body nikto s prvej desiatky.

Hej, ja viem, veď Lacikeho už veľmi dobre poznám. Keď Russell urobí nejakú chybu, tak tu vypisuje, že nemá talent a je neschopný. Keď ukáže svoj talent a svoje schopnosti, ale stane sa nejaká smolná situácia, tak zase vypisuje, akú má smolu a že od neho treba dať ruky preč. Keď aj ukáže talent aj má šťastie, tak je zase zlé, lebo to bolo nezaslúžené šťastie. Stále niečo. Už je to od neho neskutočne otravné a človek vie dopredu povedať, čo by mu za akejkoľvek situácie na Russellovi vadilo.

1 Like

To ze vedia citat aj bez toho aby bolo hrubym pismom nijak neodporuje tomu, co som napisal. Ci je to uz moc, mam zvolnit? :joy: :joy: :joy:

Určite nezvolnuj, ale idem robiť niečo užitočnejšie. Zatial si to natrénuj nech si do dalšej nedele lepší.

Véd toto že človek už presne vie co napíše