Rovnaké podmienky? O čom to trepeš? Tu nejde o rovnaké podmienky ale o to za čo sa dnes dávali body. Za nič.
Absurdnosť aká nemá obdoby. Trápne, smutné, ale aj vtipné (hoci v negatívnom zmysle)… Bodaj by tak aj ďalších niekoľko závodov bolo presne takýchto, aby sa FIA konečne uvedomila, poriadne si to vyžrala (toto fiasko zjavne stačiť nebude), upravila pravidlá a neohýbala si ich za pochodu ako sa im to hodí a prijala určité opatrenia (náhradný program).
Veľká škoda, že tam fanúšikovia nebučali a nepískali po tom umelom ukončení. To bol jediný dôvod prečo sa na konci vôbec ešte jazdilo. A to všetko len s jediným účelom, rovnakým ako to povedal Hamilton minulý rok pred VC Austrálie, ktorá sa nakoniec nešla. Fakt, že za toto sú body (hoci len polovičné) je už úplný strop, veď sa vôbec nezávodilo, toto sú body v podstate za kvalifikáciu. Už dlho som nebol z F1 tak znechutený ako po dnešku.
Ale za Q sa body nedávajú. A dnes nezávodili ani sekundu. Takže sú to nefér body, u všetkých 10, nie len RUS, samozrejme.
Takže všetko si to písal zbytočné. Tu sa hovorí o zvýšenej pravdepodobnosti tejto nehody. Čím je vyššia pravdepodobnosť nehody tým je vyššia pravdepodobnost že sa nebude jazdiť. Argument o rýchlosti môže dať len človek sediaci za gaučom ktorého jediný zmysel života je alkohol a cigarety.
Ja sa netrápim, ja sa z teba smejem
Tady je dobré upřesnit jednu věc, na kterou někteří přispěvatelé zapomínají. Dnešní “závod” není důkazem, že George Russell NEUMÍ jezdit a NEMÁ předpoklady pro skvělé výsledky. Dneska “získal” ten “lucky” výsledek, okolnosti mu ukázaly svou příznivou tvář. Na to lze poukazovat, ale nelze z toho odvodit, že George na to jezdecky nemá. Někteří k tomu ovšem sklouzávají.
I největší odpůrci by mohli uznat, že stát na P2 s Williamsem je famózní výkon. Navíc na trati známé tím, že pilota prověří jako málokterá jiná (řekl bych, že Monaco, Spa a Japonsko jsou z tohoto hlediska obzvlášť výživné) + na vodě, která pilotovi nic nedaruje.
Ďalší čo nechápe, že dnes sa udeľovali body za nič. Vidím, že s tebou je akákoľvek diskusia zbytočná. Nabudúce si môžu body vylosovať.
S týmto súhlasím ale ako som písala tento krát nemám silu aby mi to vadilo a len sa teším.
True (15znakov)
Máš pravdu. Dnešný závod o Russellových schopnostiach nič nevypovedá. Preto je trápne, keď ho jeho fanúšikovia za dnešok vyzdvihujú.
Ja len vravím to že konečne aj Karma mu niečo vrátila.
A niektorí už na neho útočia ako keby za to môže a budú to znova vyťahovať donekonečna.
Tak ako sa neriešia okolností keď Lattifi haluze získal o 2 body viac prečo sa riešia teraz?
Kiks, Lacikeho82 by som na tvojom mieste úplne ignoroval. Je očividné, že on to všetko vypisuje len preto, aby ťa provokoval. Pripomína mi malého školáčika, ktorý je zaľúbený do spolužiačky a nevie jej to dať najavo inak, ako tým, že ju ťahá za vlasy.
Ináč Georgovi gratulujem, za to včerajšie kvalifikačné kolo si to zaslúžil. Vždy som vedel, že má na to, aby porazil Hamiltona aj Bottasa, ale nikdy som nečakal, že to dokáže na Williamse.
Nie ja ho vyzdvyhujem za včerajšok.
A keďže jediný argument co si mal bol že nemá šťastie tak top tímy ruky preč (lebo jazdecký už nie je moc čo a dal všetky milestones co mal dat v takom aute), a ze kolega je pred ním. A dnes už neplatí ani jfdno lebo áno ma ho tzv na LH… Zo šťastím avšak konečne ma aj on. Nie je to jeho vina. Avšak kliadbu prelomil =end of story.
Dobre vedieť, že aj Kiks je zamilovaná do mňa, keď nonstop útočí na Bottasa, ale hanbí sa mi povedať, že je do mňa celá paf.
To skôr ty nechápeš že máš dovojitý meter. Obhajuješ jedneho ale zároveň za to isté kritizuješ druhého. Pravidlá sú pravidlá a dneska podľa pravidiel bol Russell P2 a Verstappen P1. Potom nezabudni hovoriť o pravidlách ako keď Vettel dostal nezmyselnú diskvalifikáciu. Ved pravidlá sú pravidlá všakže
Osobně jsem výše vyzvedl jeho výkon v kvalifikaci.
Ještě výše jsem rozvinul úvahu, jestli by F1 neměla zavést pravidlo, které by v případě zrušeného závodu (protože - souhlas - dnes to byla parodie na pravidla) udělilo nějaké dílčí body za kvalifikaci (třeba jen první tři řady: 6, 5, 4 … až 1 bod).
Vyhnuli bychom se tím frašce typu “pódiová ceremonie”, deformace statistik, průmět do šampionátu apod. A piloti by dostali alespoň nějakou odměnu za to, co reálně odjeli, když už neměli možnost absolvovat závod. Max by poznal, že vyjel PP (aspoň dva body proti LH), a George by byl rád i za pět bodů.
Podle mě by to bylo čisté řešení. Pokud má někdo nápad na ještě lepší, rád si ho přečtu.
Lattifi ich vyhral v závode, kde sa závodilo. Verím že porozumieš tomu rozdielu.
Vettel dostal dokonale zmyselnú diskvalifikáciu. Auto nesplnilo podmienky.
Ked sa dosmejes, skus porozmyslat, co tu pravdepodobnost nehody na ktoru sa tak odvolavas najviac ovplyvnuje. (mala napoveda: kvapky dazda to urcite nebudu).
A dneska Russell splnil podmienky P2. Úplne rovnako
To ani ja ale dúfam ze Toto vidí že je momentálne fastest Merc man on track