LIVE: Veľká cena Barcelony 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Ďalším dejiskom súťažného víkendu Formuly 1 je rozpálená Barcelona. Okruh, ktorý poriadne preverí nielen aerodynamiku monopostov, ale aj ich prácu s pneumatikami, nám dnes pripraví veľkú strategickú bitku. Piloti začnú bojovať o siedme víťazstvo v tejto sezóne nielen so súpermi, ale aj s pneumatikami po 15.00 h nášho času.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/236165/live-velka-cena-barcelony-2026

Kimi, Lando a Lewis ak dopravíte pódium máte u mňa zmrzlinu :grin:

1 lajk

Ferrari vraj po upgradoch v Barcelone získalo približne 0,6 sekundy…

Tak to idem dať rýchlo chladiť šampanské. A vy :backhand_index_pointing_left: by ste mali tiež :grinning_face::italy:

1 lajk

Hamilton, Russell, Norris

1 lajk

Předzávodní studio to povýšilo na nový level, Puff tam říkal jak to bude :clap:

2 lajkov
1 lajk

Ešte to by nám chýbalo, dva Astony na pódiu :grin:

Lewis a Max softy :clap:

Spellwizard GIF|262.5x262.5

Softy? Whaaaat.

No tak dívajúc sa na poradie a pneu - bude to štart roka? :thinking: :smirking_face:

UDPATE: Tak teda nie. :face_with_peeking_eye:

To je strašnej šok v závodě, kde budou 3 stopy anyway ..

Podle F2 to nemusí být na 3.
Jinak, kdyby to bylo na 3, tak o míň dávají smysl softy.

Charles by si zaslúžil dovolenku

McLareny nemají zatím bůhvíjaké tempo, Ferrari slušné. Mercedes bez komentáře :smile: , RB uvidíme.

1 lajk

Top 7 sa začína oddeľovať, zatiaľ to je kľudný pretek.. Uvidíme čo vydržia softy, tempo nič moc

1 lajk

Charles hezky! Pěkně jede po špatném startu i Hadjar, tohle chybělo u Péreze - když se dostal dozadu, tak tam většinou už zůstal.

2 lajkov

Na mě to působí jako závod babiček v domově důchodců. Skoro se mi z toho chce spát, a to mám u sebe kafe.

Bohužiaľ je teplo a mäkké pneumatiky..

1 lajk