No tak ať si stěžují, mají na to ještě další tři roky. Ale ano, pokud se shodnou na nějakých smysluplných úpravách, tak do toho. Já si jenom zbytečné neustálé stížnosti bez reálné možnosti změny moc nepotrpím.
Znovu se zeptám, na co se čeká? Až začne zase pršet?
Najviac na to doplatil Antonelli, ktorý mal podľa pravidiel štartoval z poleposition a Verstappen s Hamiltonom mali dostať trest.
Proč to jako nezačne? Kdo nemůže ať nejede, odstoupí, FIA tohle nemá jak napravovat když týmy jsou nepřipraveny.
Pravidla sa maju dodrziavat, ale tiez si myslim, ze je to spravne.
Poukazujem na to, aku dalsiu blbost vymysleli a hned ju nedodrzali…
Až to zní absurudně šíleně, tak se píše jako důvod tohle: zpoždění je způsobeno tím, že Ferrari došly tokeny Claude a až do 10:25 se jim neobnoví
A ne, to není satira.
A teraz si predstavme, ze by sa takto rozhodovalo o titule…
Jedina mozna zmysluplna uprava je, nejazdit v dazdi.
Kde je vůle, tam je pro nápravu cesta.
Už jen představa dívat se na tyhle nesmyslné kyseliny se mi zdá pořádně úchylné.
Na toto odpoved nedostanes ziadnu.
Pokial sme tu a reklamy bezia a peniaze idu nezaujem, presne ako F1.
Jsem se vzbudil teď a nejede se.
F1 čeká na nejvěrnějšího fanouška?
Díky ![]()
Tohle fórum ještě nepřišlo na to která pertinaxová elektrónka z podniku Katoda Holomóc nefunguje správně. ![]()
Zabudli predĺžiť predplatné pre AI. Bahrajn mal byť na začiatku roka ![]()
Už je to ok, tokeny se jim obnovily, tak se půjde závodit
Ano. Však se v silnějším dešti i tak nejezdí a modré jsou úplně k ničemu. To jsme ale zpátky na začátku
.
Kvoli SW idiotom som prisiel o preteky.. povinnosti som prisposobil doobednej VC a oni za rok nedokazali doladit SW??? no nic.
uz si spokojny s pretekanim? videl si kolko uz bolo manevrov?
Verstappen je FIA chráněný asi 10 let, co zase udělal, že mu to prošlo?
Oni to chtějí fakt odstartovat?
Vždyť se může něco stát ![]()